Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/June
15:40

ONLINE PICKS W.26

For Love & Lemons

Credits & Adlinks – 1. here (in white here) 2. here 3. here 4. here (in black here) 5. here 6. here 7. here (in red here) 8. sold out

Tänkte samla ihop veckans favoriter online, som istället slutade med att jag dök ner bland allt fint från For Love & Lemons. Har alltid varit en av mina personliga favoriter och även om prislappen är något högre – är deras underkläder som ren konst enligt mig. Nästan för fint för att bara bära undertill, haha. Finns även mycket fina klänningar som tips om man vill lägga en extra slant inför något speciellt tillfälle. Jag jobbar för övrigt på att ladda upp bilder härifrån vilket tyvärr går jäkligt trögt med internet, men snart så. Puss så länge!

__________________________________

Translation: Was about to collect this week’s online favorites, which ended up with me obsessing over all nice pieces from For Love & Lemons. They’ve always been one of my personal favorites, and even though the prices are about higher – their lingerie is like a piece of art imo. Almost too beautiful to only wear underneath, haha. I’m working on uploading photos from Galicia here but the internet doesn’t really wanna collaborate. But soon! Love


6 kommentarer6 kommentarer om “ONLINE PICKS W.26”

    Hej jag har en fråga som jag har funderat på ganska länge. När du gör dina ”online favourites” och andra collage med kläder, så kan man lixom se hela plagget utan en ”människa” i. Men när du länkar till produkterna så kan man endast se bilder på plaggen med en människa i. Hur gör du? Lixom klipper du ut eller är det helt andra bilder som du postar i dina collage? 🙂

    Reply

    Heej! När det inte finns frilagda bilder på plaggen på en del sidor så brukar jag söka på samma plagg på t.ex. polyvore & shopstyle där man får upp andra alternativa sidor/bilder, dvs då i de flesta fall även frilagda produktbilder till collagen 🙂 Hoppas det var till nån hjälp! Kram!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.