Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/July
23:51

DENIM DAYS

Levis Nordics Big Festival Biarritz Levis Nordics Big Festival Biarritz Levis Nordics Big Festival Biarritz Levis Nordics Big Festival Biarritz Levis Nordics Big Festival Biarritz Levis Nordics Big Festival Biarritz

Credits & Adlinks: Jacket & shorts, Levi’s. Dress (worn as a top), ASOS here. Belt, ASOS. Choker, here.

Photos by Fabian Wester

_

God kväll gänget! Här har ni en festivallook från Biarritz-resan med Levi’s nyligen, denim på denim & print. Nu är jag tillbaka på hemmaplan i Stockholm igen, vilket känns rätt skönt det med. Vi var ett gäng som drog bort till Rami tidigare ikväll för picknick, häng och spel av Med Andra Ord (bästa). Väldigt mysigt! Mindre mysigt är att min mobil precis rensade sig själv och la av helt = 20.000 bilder borta. Hejdå. Varför jag säkerhetskopierar allt på datorn kontinuerligt men inte mobilen och ändå har 20.000 bilder där är en annan diskussion haha, men fy vad ledsen jag blev nu med tanke på alla bildminnen från resor etc…håller tummarna att det går att få liv i den imorgon på något sätt. Hoppas att ni somnar gott! G’night

____________________________________________

Translation: Good evening babes! Here’s a festival look from Biarritz during our trip with Levi’s recently at Big Festival. Denim on denim + print. Now I’m back home in Stockholm again, feels pretty good to be back at last. Went over to Rami’s place with some friends earlier tonight for picnic and hangout. So nice! Something not so nice though is that my mobile phone just deleted all photos itself and shut down = 20.000 photos gone. Bye. Why I’m good at always backing up my photos on the computer but not on my phone even though I have over 20.000 on it is another discussion haha, but this made me a bit sad because of all photo memories from different travels etc…keeping my fingers crossed that it’ll work to recreate some of it somehow tomorrow. Sleep tight now! G’night


12 kommentarer12 kommentarer om “DENIM DAYS”

  Vilka härliga bilder 🙂
  Nej vad tråkigt med din telefon. Hade samma känsla med min telefon när den blev stulen, alla bilder & minnen försvunna.
  Hoppas du får det fixat!
  xx
  http://mariannelle.com/

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.