Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/July
14:25

GOTLAND

_

Ett gäng bilder till från Gotland/Fårö. Saknar det redan! Kopplade verkligen av helt där borta, behövs emellanåt. Idag är det lördag och jag ska alldeles strax möta upp gänget för firande av Pride och dagsfest! Blir kul. Imorgon har jag planerat en riktigt fixardag hemma för att dels göra något åt kaoset här hemma och helt enkelt styra upp saker och ting. Kanske lite latande i sängen framför någon serie också…bara en stund. Puss så länge!

__________________________________________

Translation: Some more photos from Gotland/Fårö. Miss it already! Relaxed completely over there. Today it’s Saturday and I’m soon about to meet up my friends for Pride celebration and day party! It’s gonna be fun. Tomorrow I’m planning to spend the whole day at home to just get things done, clean the apartment etc etc. Maybe some lazy time in bed watching some series to…for a while. Love!


11 kommentarer11 kommentarer om “GOTLAND”

    Vart kommer den vita cold-shoulder t-shirten ifrån? 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.