Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:57 | August 18, 2016

CORDUROY DRESS

Lisa-Olsson-sanya-outfit-6 Lisa-Olsson-sanya-outfit-4Credits & Adlinks – Dress, ASOS here! Bag, Chloé here! Shoes, Senso.

_

Här har ni min look idag! Är helt besatt av den här klänningen, både manchestern och den pudriga tonen. Älskar. Kommer bli grym även i höst till ett par höga stövlar, en stor sjal och lång cardigan för lager-på-lager effekt. Nu är det snart mitt i natten i Kina så lär slockna vilken minut som helst här, puss så länge!

__________________________________________

Translation: Here’s today’s look! I’m completely obsessing over this dress, both the corduroy material and the powdery tone. Love it. Now it almost in the middle of the night here in China so I’ll go to bed any minute now, so long babes!


22 kommentarer22 kommentarer om “CORDUROY DRESS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här