Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:29 | August 29, 2016

InterContinental LIFE

I samarbete med InterContinental Hotels & ResortsIMG_1351 IMG_1359 IMG_1345 IMG_1346 IMG_1349 IMG_1365 IMG_1361 IMG_1360 IMG_1362 IMG_1350 IMG_1347

My China photo diary

Tänkte att jag skulle berätta lite mer om Kina och hela vår upplevelse där nu när vi hunnit landa hemma en vecka senare, både i form av en bildbomb och text. Varken jag eller Tim hade varit där tidigare och när man reser mycket i jobbet som vi båda gör, är det såklart extra roligt att få bocka av något nytt och annorlunda på världskartan. Något som just det här. Vi reste alltså till den Kinesiska ön Hainan, till en av de sydligaste punkterna som heter Sanya. Man skulle nog kunna säga att det är lite som Kinas Hawaii, ett paradis och tillflyktsort med tropiskt klimat och långa stränder.

Som en del av InterContinental Hotels & Resorts 70-årsfirande, fick vi möjligheten att checka in på InterContinental Sanya Haitang Bay Resort för att uppleva, recensera och skapa massa massa content. Och från sekunden vi klev in, bemöttes vi av all fantastisk trevlig personal, färsk kokosmjölk från palmerna alldeles utanför och att under en veckas tid vakna i en säng placerad mitt i rummet riktad mot en mäktig havsutsikt. Och en vecka senare, spenderad med min kärlek och jobbpartner – checkade vi ut från Sanya och bockade av Kina från vår lista på platser att besöka. Har du fortfarande det på din lista? Åk! ♡

_____________________________________________

Translation: Thought that I should tell you some more about China and our trip and experience over there. Neither Tim or I had been there before and when you travel a lot with work as we both do, it’s of course extra fun and exciting to check off something new and different on the world map. Something just like Sanya. So, we travelled all the way to the Chinese island called Hainan, more particularly to the city Sanya on the very southern end. I’d say that this could be called China’s Hawaii, a paradise and retreat with tropical climate and long, beautiful bays and beaches. 

As a part of InterContinental Hotels & Resorts 70th birthday celebrations, we got the opportunity to check in at the InterContinental Sanya Haitang Bay Resort to experience the InterContinental life, create memories and share them with you guys. And from the second we entered the hotel, we were welcomed by all the amazing staff, fresh coconut milk from the palm trees right outside whenever you wanted and to wake up in a bed placed right in the middle of the room faced towards an impressive sea view. A week later, spent with my big love and work partner – we checked out from Sanya and checked off China from our list of places to visit. Still got it on your list? Just go! ♡

#InterContinentalLife

www.intercontinental.com


13 kommentarer13 kommentarer om “InterContinental LIFE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här