Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08
/September
14:00

KHAKI THURSDAY

IMG_2180 IMG_2177 IMG_2179 IMG_2178Credits & Adlinks – Dress, Nelly here! Shoes, old ones. Hat, Lack Of Color. Belt, ASOS.

_

 Hej på er! Önskar att jag hade kunnat klona mig själv idag för att helt enkelt kunna lösa saker snabbare. Så blir en riktig fixardag idag för ärenden, ena ögat i mailen och andra på kvitton och bokföring som måste iväg innan New York imorgon. Så härligt det ska bli där borta alltså!! Fashion Week kombinerat med en väldigt kul grej…nu måste jag springa, puss så länge!

________________________________________________

Translation: Hey guys! Wish that I could clone myself today just to basically be able to get things done even faster. So today I’m running around doing errands, with one eye in the email and another on receipts and accounting etc that has to be done before I’m leaving for New York tomorrow. So excited!! Fashion Week combined with some other fun stuff…now I have to run, love! xx


13 kommentarer13 kommentarer om “KHAKI THURSDAY”

    Har läst din blogg i flera år! Din blogg var min absoluta favoritblogg back then. Sedan en tid tillbaka har din blogg tagit en helt ny vändning och är opersonlig och enligt mitt tycke väldigt platt. Saknar din energi och inspiration. Kommer du tillbaks?

    Reply

    Beautiful outfit! <3 from Germany, Lali

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.