Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:22 | September 12, 2016

BROOKLYN SKYLINE

Shirt from Rat & Boa

_

Hej favoriter! Jäklar vilket tempo vi haft dessa få men underbara dagar i New York, knappt hunnit sitta ner vid datorn/mailen emellan. Men nu så. Igår efter ett besök på Spring Studios, var vi ett gäng som drog över till Brooklyn för att kolla på solnedgången och den omtalade skylinen där. Älskar den där platsen, helt klart ett måste om man besöker New York. När ljuset började försvinna rörde vi oss vidare tillbaka till hotellet och laddade om för middag och utgång på The Blonde och 1 oak. Grym avslutning! Jag har varit här tillsammans med Sofi Fahrman för att fira lanseringen av deras nya app, Left or Right som jag tänkte berätta lite närmare om inom kort…

…så idag är det vår sista dag här och efter alldeles för lite sömn kickade vi igång dagen på Bubby’s för frulle, innan vi bara strosade runt ett tag för att ta in sista New York-känslorna. Ikväll flyger vi hemåt igen (blir ju lite knas med tidsskillnaden nu när ni läser detta) och även om jag hade kunnat stanna på obestämd tid i den här staden, ska det bli mysigt att få vara nära Tim igen. Hörs snart, puss! xx

________________________________________________

Translation: Hey favorites! Wow what a busy weekend we’ve had here in New York, but so much fun and I haven’t nearly had time to even sit by the computer/check my emails. But now I’m back. Yesterday after a visit at the beautiful facilities of Spring Studios, some of us decided to head over to Brooklyn to watch the sunset and the well-known skyline. Love that place, definitely a must if you visit New York. Afterwards we went back to the hotel to get ready for dinner and party at The Blonde and 1 oak. I’m here together with Sofi Farman to celebrate the launch of their new app, Left or Right that I’ll let you know more about soon.

Today it’s our last day here so after too little sleep we kick started the day at Bubby’s for breakfast and then a few hours strolling in the city to get that last New York-feelings. So tonight we’re flying back home to Sweden and even if I could stay in this city for so much longer and just a few days, I’m all excited about getting home to Tim. Talk soon, love! xx


10 kommentarer10 kommentarer om “BROOKLYN SKYLINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här