Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:28 | September 17, 2016

ORANGE / PLEATED

Gold pleated skirt Gold pleated skirt Gold pleated skirt Gold pleated skirt Gold pleated skirtCredits & Adlinks – Sweater, & other stories (here!). Skirt, ASOS (here!). Shoes, Converse. Bag, Chanel. Jewelry, mixed from & other stories and Cornelia Webb. 

_

 Här har ni en look från igår! Är såld på denna färgkombination atm, eller egentligen allt som går i lite citrustoner tillsammans. Annars då? Ovanligt skönt med helg (känns som att jag skriver så jämt?) och jag passar på att göra så lite som möjligt kan man säga. Exakt vad jag var sugen på. Fick i alla fall lite ärenden gjort på stan idag i form av lite nya kameragrejer och grejer till lägenheten. Nästa vecka på tisdag fyller jag 22, panik hur gammal man blir?! (läs: skoja, inte det minsta – tycker typ snarare att det är härligt att bli äldre haha) så framåt helgen där ska vi försöka samlas hela familjen i sommarstugan för att fira lite/bara ha det gött och hänga där innan det börjar bli för kallt. Måste liksom få min dos av det stället lite då och då. Nu: Narcos! Puss

________________________________________________

Translation: Here’s a look from yesterday! Totally into this color combination atm, or overall everything in those citrus tones worn together. Anyway – feels so good that it’s weekend and I’m taking the chance to do basically as little as possible. Exactly what I needed. At least I got some errands done today such as some new camera gear and stuff to the apartment. Next week on Tuesday I’m turning 22, a bit stressed how fast you get old?! (read: kidding, not at all – I instead like to get older haha) so next weekend we’re planning to meet up with the whole family in our summer house to celebrate a little/just hangout there before it’s getting too cold. Now: Narcos! Love


33 kommentarer33 kommentarer om “ORANGE / PLEATED”

  Den tröjan är så jävla snygg! Alltså jag dör så fin, tråkigt att du inte länkade för jag hittar den inte när jag googlar 🙁

  Reply

  Visst är den!! Måste köpa i fler färger haha…hittade den online nu så la precis in en länk 🙂 Kram

  Reply

  Best look I’ve seen lately, you are so pretty!

  Reply

  okej, vill ha prick allt i dessa bilder – kläderna, håret, smyckena. Sån stilinspiration Lisa!

  Reply

  Jättefin outfit! På And other stories hemsida ser tröjan ut att ha en mer röd färg än din tröja som ser ut att ha en underbar orange färg. Är det bara ljuset som gör den orange eller är det fel länk?

  Reply

  That’s such a lovely outfit! I love it <3
  Going to get this outfit myself. What size do you got in the sweater and also the skirt for that matter?

  Reply

  Hi! I love this orange sweater, I am currently looking for images for an orange scheme for @realcouturelane’s Instagram. Would it be okay to feature your image and we will tag you?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här