Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

26
/September
16:54

MONDAY MOOD

img_2722 img_2724

Lace bra, Hanky Panky (adlink). And a sneak peek of our new coffee table (love!!)

_

Hej på er! Och hej från soffläge/sängläge idag. Har åkt på en förkylning och feber så jag försöker vila så mycket jag bara kan idag. Blir så uttråkad snabbt så hoppas att det vänder helst direkt. Något jag däremot aldrig tröttnar på är fint under som ni vet och denna spetsdröm från Hanky Panky är senaste tillskottet. Och förutom att känna sig fin i roliga stunder (hehe), tycker jag att den perfekta svarta spetstoppen är en grym detalj i outfits när man låter den skymta fram under en skjorta, klänning med djupare urringning eller kavaj. Nu: fortsätta kurera mig här, hörs senare ikväll! Puss

___________________________________________

Translation: Hey you! And hello from the sofa/bed today. I’m home sick so I’m trying to get as much rest as possible today. I get bored so easily so hope that it’ll get better soon. But something I never get tired of is nice lingerie as you know and this lace dream from Hanky Panky is my latest buy. And except from feeling nice in fun times (hehe), I think that the perfect black lace bra is a great outfit detail showing it a little under a shirt, dress with a deeper neck or blazer. Talk more later tonight! Love


6 kommentarer6 kommentarer om “MONDAY MOOD”

    Håller med dig helt och hållet, fina underkläder for the win! Och vilket UNDERBART trä i bordet, ser väldigt fint ut! 🙂 Krya på dig! 🙂

    Reply

    jaaa mer bilder som dessa! Känns som att man lär känna dig bättre då:) älskar outfitbilderna verkligen, men vill se så mycket mer! Du är intressant att följa, har gjort det i många år nu:)

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.