Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/September
10:47

REDWOOD

img_2934 img_2932 img_2935 img_2931 img_2933Credits &Adlinks – Faux fur, Zara. Sweater, ASOS here.

_

 Morning people! En annan liten serie från Island som jag pillade på igår kväll. Älskar verkligen att plåta i naturen, får så mycket inspiration av det och Island är väl hyfsat rätt plats för det haha. Vaknade upp liite piggare idag men är fortfarande helt igenförkyld så blir att vila idag igen. Har möten hela dagen imorgon så då måste jag vara back on track! Hörs lite senare, puss ♡

P.S. Glöm inte att lägga din röst på mig som Årets Instagram i Social Media Party HÄR! Då blir jag överlycklig!

____________________________________________

Translation: Morning people! Another serie from Iceland that I edited yesterday. I really love to shoot in the nature, get so much inspiration of it and let’s say that Iceland kinda is the place to be for that haha. Woke up feeling a liittle better today but I’m still having a cold so I’ll try to get some rest today as well. Tomorrow I have meetings all day long so then I have to be back on track! Talk more later, love ♡

P.S. Don’t forget to vote for me as Instagram of the Year in the Social Media Party HERE! Scroll down to find my name and press “Rösta” to vote, would be so happy!


18 kommentarer18 kommentarer om “REDWOOD”

  så mysig jacka . Krya på dig . Klart jag röstat på dig!!!!!

  Reply

  Alltså jag är helt tagen av dina bilder från Island så fantastiska dom är! Bilderna, naturen, färgerna och du, allt är så himla snyggt! Fortsätt gärna att dela med dig av fler liknande bilder (vill se meer haha). Bra jobbat du! 🙂

  Reply

  Så fina bilder!! Vad använder du för kamera, och fotar du på auto, halvt manuellt eller helt manuellt? Vilka inställningar ställer du då in och vad brukar du tänka på? Jag har börjat fota manuellt men jag tycker att bilderna får så dålig kvalité.. Kram!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.