Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/September
23:58

BROADWAY BODIES NYC

casall casallCredits & Adlinks – I’m wearing: Top & tights, Casall Shoes, Converse.

_

 Okej okej, jag måste bara outa ett ögonblick från vår New York-vistelse nyligen. En av morgnarna drog vi nämligen bort till en dansstudio som heter Broadway Bodies, som vad jag förstod fokuserar mycket på Beyonce och hennes koreografier från musikvideos, på scen osv osv. Så vi radade upp oss hela gänget tjejer och dansade oss svettiga fullt ut till Formation. Så. sjukt. kul!! Ett tips om du är i New York alltså, framför allt att dra ihop som en aktivitet tillsammans med ett kompisgäng. Och det är stunder som dessa som jag verkligen känner att jag kan sakna cheerleadingen och hur man ägnade all sin tid och energi åt det för några år sedan. Önskar att man kunde hinna med båda delarna ibland, men så vill jag aldrig känna att jag inte kan göra något till 100%. Allt eller inget. Vilket ju är lite synd ibland. Men att plocka fram sin inre Beyonce för en dag är rätt härligt det också. G’night 

______________________________________________

Translation: OK ok, I just have to talk about a moment from our New York trip recently. One of the mornings we headed over to the dance studio called Broday Bodies, which – if I understood right, focus a lot on Beyonce and her choreographies from music videos, on stage etc etc. So all of us girls teamed up and danced our asses off to Formation. So. much. fun!! A tip for you guys if you visit New York, especially to go there as an activity with friends. And in these moments and situations I can really miss cheerleading and how I totally spent all of my time, thoughts and energy on that a couple of years ago. Wish that you could do both parts, but in the end I don’t like to do something that I can’t focus 100% on which maybe is a pity sometimes. But however, to let out that inner Beyonce for a day was quite nice too. G’night


10 kommentarer10 kommentarer om “BROADWAY BODIES NYC”

  I am loving your work out outfit – it looks amazing and that class sounds amazing! I used to train as a dancer and I really miss doing activities like that! I wish they had it here in London!

  x
  Shloka
  thesilksneaker.com

  Reply

  Du får verkligen till den perfekta knuten. Avis!

  Reply

  Snygga bilder! Det låter superroligt också! 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.