Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/September
11:03

CORAL

img_1324

_

Morning! Eller god förmiddag. Mådde betydligt bättre när jag klev upp imorse så kom iväg på ett tidigt morgonmöte och nu sitter jag och jobbar från kontoret. Längtar verkligen efter att få berätta om en kampanj som jag kommer att vara en del av under hösten/vintern! Tänkte att jag ska sätta mig och gå igenom lite bilder från Kina som ännu är opublicerade (däribland ett gäng från tillfället ovan) – och om ni vill göra min dag så vore jag SÅ glad om du vill gå in och rösta på mig i kategorin “Årets Instagram” HÄR i Social Media Party som äger rum nu på lördag. Sista chansen att rösta idag whoop!! Tack ♡

____________________________________________

Translation: Morning! Woke up feeling much better today so I manage to get away for an early morning meeting and now I’m at the office getting some work done. Really excited to tell you about a campaign I will be a part of during the autumn/winter soon! Thought that I’d go through some unpublished photos from China (like the one above) – and if you wanna make my day I would be SO happy if you want to vote for me in the category “Instagram of the year” HERE for the Social Media Party which is held this Saturday. Scroll down to “Årets Instagram” to find my name and press “rösta”. Last day to vote today!! Thank you ♡


12 kommentarer12 kommentarer om “CORAL”

  Glad you’re feeling better! You look so stunning in the photo above! Would be more than happy to vote for you!

  x
  Shloka
  thesilksneaker.com

  Reply

  va kul att då mår bättre nu å hoppas du vinner tävlingen (röstade på dig hehe) :). ville bara säga att du är bäst å hade varit skitkul att veta vad du tycker man ska ha på fötterna i höst! ha en fortsatt bra dag Lisa xo!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.