Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:06 | October 18, 2016

SILK & LACE-UP

silk blouse LPA REVOLVE suede pants silk blouse LPA REVOLVE suede pants silk blouse LPA REVOLVE suede pantssilk blouse LPA REVOLVE suede pantsCREDITS & ADLINKS – Top, LPA/Revolve here. Pants, LPA/Revolve here. Jacket, River Island (another color here). Case, The Case Factory.

_

Hej gänget! Hoppas att er vecka börjat bra. Börjar få läget under kontroll mer och mer där hemma nu, haha. Känns så skönt. Är äntligen igång ordentligt med träningen igen och framför allt tidigt på morgonen, fattar verkligen grejen nu (?!). Känns som att det ger energi (och gott samvete) för resten av dagen + att man faktiskt får tid att disponera kvällen åt annat kul, slappt eller måsten istället. Ska bli spännande att se hur länge det här håller i sig…nä haha, allvar nu faktiskt. Nu ska jag beta av lite mer jobb från kontoret i ett par timmar här innan jag ska möta upp min syster som smsade precis och föreslog stan + kaffe. Vem tackar nej? So long!

____________________________________________

Translation: Hey team! Hope you’re having a great week so far. Starting to get everything under control at home now with the wardrobe project, haha. So worth it. And finally I’m back on my regular workout routine again – especially early in the morning since I just realized the good thing about that (?!). Feels like it gives you so much more energy (and good conscience) for the rest of the day + that you actually can dispose your evening for other fun stuff, lazy stuff or must-do’s instead. Now I’m gonna get some last work done before I’m leaving the office to meet up with my sister that just texted me and asked if I’m up for a coffee and to check some stores. Who says no? So long!


20 kommentarer20 kommentarer om “SILK & LACE-UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här