Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:38 | October 26, 2016

OCTOBER THROUGH MY IPHONE

lisa-olsson-iphone-21

Det (enda) härliga med tidiga flygtider – att tajma soluppgången! Tröttnar aldrig på de här färgerna på himlen. Här på väg mot Göteborg/Borås för ett spännande möte!

/ The (only) good thing about early flights – to see the sunrise! Never getting tired of these colors on the sky. Here I’m on my way to Gothenburg/Borås for an exciting meeting!

lisa-olsson-iphone-23

På Haymarket imorse efter en morgon tillsammans med bästa Kiehl’s, i mina nya fina skor (sammet i en perfekt gråblå ton!!) från ASOS. Ni hittar dem här (adlink).

/ At Haymarket this morning after a morning with the best Kiehl’s, wearing my new great shoes (velvet in a perfect grey/blue tone!!) from ASOS. Find them here (adlink).

lisa-olsson-iphone-20

Jag och Tim (som klippt sig!! så stilig) spontandrog till Boquerian för mat, öl och massa prat en kväll häromveckan. Jag var tydligen jätteglad, haha.

/ Me and Tim (who recently cut his hair!! fits him very well) took a spontaneous dinner, beer and a lot of talking at Boquerian an evening the other week. I was obviously super happy, haha.

 lisa-olsson-iphone-28

Mitt i garderobskaoset för någon helg sen, hehe. Men efter montering och tålamod med att organisera blev det väldigt bra! Vi satsade på cleana, vita garderober från IKEA som vi ska köpa handtag till (några i läder troligtvis) och sen svarta gallret med glas som ska avgränsa sovrummet med garderobsdelen.

/ Right in the middle of the wardrobe chaos earlier, hehe. But after mounting and patience with organizing it turned out very well! We went for white, classic wardrobes from IKEA in the end that we’ll buy handles to (probably in leather) and then the black industrial grid with glass that will define the bedroom from the mini walk-in-closet.

lisa-olsson-iphone-24

Selfie-moment från en kampanjplåtning som jag läängtar efter att få dela med er. Ni kommer gilla det här.

/ Selfie moment from a campaign shoot that I’m reeally excited to tell you about soon. You gonna like this.

lisa-olsson-iphone-26

Polaroider från New York (visserligen från september men kom över de här bilderna häromdagen) som Rami tog under hela resan. Så sjukt roligt att ha i efterhand! Borde göra det på alla resor. Och snyggt att dekorera med hemma på en anslagstavla eller vägg.

/ Polaroids from New York (from September though but came over these pictures the other day) that Rami took during the whole trip. So fun to have as a memory afterwards! Should start doing that for all travels. And cool to decorate with at home on a pinboard or a wall. 

lisa-olsson-iphone-18

Kaktus-jakt / Cactus hunt

lisa-olsson-iphone-19

Från Wienercaféet tillsammans med min syster. Tror jag nämnde att jag fick det i födelsedagspresent av henne? Man kan gå dit och beställa deras Afternoon-Tea paket där man får ALLT ovan. Både matigare, scones och efterrätter. Tips om man vill unna sig något på helgen eller mitt i veckan med någon!

/ From Wienercaféet in Stockholm together with my sister. I think I mentioned that I got it as a Birthday gift from her? You can go there and order their Afternoon Tea package where you get ALL of this. Booth a little food, scones and desserts. A tip if you want to treat yourself with someone!

_

Hoppas att ni gillar det här formatet! Puss

/ Hope you like this kind of post! Love


11 kommentarer11 kommentarer om “OCTOBER THROUGH MY IPHONE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här