Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:02 | October 28, 2016

R E T R O

– Post in collaboration with & Other Stories –

& other stories malmö butik & other stories malmö butik & other stories malmö butik & other stories malmö butikCREDITS & ADLINKS – Sweater, here! Jeans, Levi’s. Shoes, here! Sunglasses, here! Bag, here!

_

 Som jag nämner ofta älskar jag att shoppa online, men är det någon butik jag besöker ofta så är det & Other Stories. Dels på grund av mitt sjukliga beteende när det gäller smycken, haha – och dels för att det helt enkelt trillar in väldigt mycket fint i sortimentet jämt. Därför är det extra roligt att tipsa er om att & Other Stories öppnar sin första butik i min kära hemstad Malmö idag, fredag kl 12!! Butiken ligger på Stora Nygatan, inne i Hansagallerian – så spring dit och kolla in helt enkelt. 750 kvadratmeter kläder, accessoarer, väskor, smycken och skönhetsprodukter för maxade stylingmöjligheter.

Och efter väldigt hektiska och dagar från 05-02 ska jag och min syster på spa idag! Ska bli så sjukt mysigt. Vi sover över till imorgon dessutom så det blir verkligen hela paketet, kommer återvända totalt avslappnad och mjuk haha. Hoppas att ni får en fin fredag nu!

______________________________________________

Translation: As I often mention I love to shop online, but if I’d think about a store I visit often – it’s & Other Stories. Both because of my obsession with jewelry haha, and the fact that they always deliver a nice and big assortment. Therefore I’m extra happy to announce for you that & Other Stories are opening their first store in my hometown Malmö today, Friday!! The store is located at Stora Nygatan – so go visit if you’re ever around. 750 square meters of clothes, accessorize, bags, jewelry and beauty products to maximize the styling opportunities. 

And after a very hectic week with long days from 5 in the morning until 2 at night my sister and I are off for a spa day today! Really looking forward to it. We will be staying there over the night too so I’ll return all relaxed and soft, haha. Hope you have a great Friday! 


26 kommentarer26 kommentarer om “R E T R O”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här