Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:06 | October 30, 2016

STAY WARM – AUTUMN JACKET GUIDE

– This post contains adlinks –

Autumn Jacket 2016 Guide

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

_

20% off på hela sajten på ASOS fram till klockan 08 imorgon, tisdag när du anger “MAJOR20″ i checkout!!

Hösten är ett faktum och i och med det har jag samlat ihop ett gäng värmande favoriter online just nu – alla i olika stil, färg och modell. Själv prioriterar jag gärna en bra bas som funkar att kombinera med allt, men kan som ni vet aldrig låta bli om jag ser något i en stark färg, mönster eller fluffigt hehe. Här, här & här är ytterligare ögongodis. Hitta din favorit!

Har ni haft en skön helg? Min har varit grym! Var så jäkla skönt att bara hänga på spa tillsammans med min syster mellan fredag-lördag, satt ner och snackade konstant i 5 timmar på kvällen under middagen haha. Igår kväll kom äntligen Tim hem från jobb på Island så vi käkade massa sushi och kollade film här hemma. Kan knappt fatta att det är november i övermorgon?! November kommer bli en riktig jobb- och resmånad som kommer avslutas med semester som jag längtar (!!) efter, men mer om det sen…puss så länge!

_____________________________________________

Translation:

20% off on the whole site at ASOS only until tomorrow morning at 08 CET when you apply “MAJOR20” in the checkout!!

Autumn is a fact and with that I’ve put tighter some warmer favorites online right now – all in different styles, colors and models. Personally I prior a good base that works to combine with everything, but as you know I can’t help myself if I see something in a strong color, print or something fluffy hehe. Here, here & here are some more eye candy. Find your favorite!

How’s your weekend been? I’ve had a great one! Was so good to just hangout at the spa together with my sister between Friday-Saturday, sat down talking constantly for 5 hours during the dinner haha. Yesterday night Tim finally came back home from work at Iceland so we spent the night at home eating sushi and watching a movie. I almost can’t get that it’s already November this week?! November will be a full on work- and travel month, ending with vacation that I really (!!) long for, but more about that soon…love!


12 kommentarer12 kommentarer om “STAY WARM – AUTUMN JACKET GUIDE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här