Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

30
/October
19:06

STAY WARM – AUTUMN JACKET GUIDE

– This post contains adlinks –

Autumn Jacket 2016 Guide

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

_

20% off på hela sajten på ASOS fram till klockan 08 imorgon, tisdag när du anger “MAJOR20″ i checkout!!

Hösten är ett faktum och i och med det har jag samlat ihop ett gäng värmande favoriter online just nu – alla i olika stil, färg och modell. Själv prioriterar jag gärna en bra bas som funkar att kombinera med allt, men kan som ni vet aldrig låta bli om jag ser något i en stark färg, mönster eller fluffigt hehe. Här, här & här är ytterligare ögongodis. Hitta din favorit!

Har ni haft en skön helg? Min har varit grym! Var så jäkla skönt att bara hänga på spa tillsammans med min syster mellan fredag-lördag, satt ner och snackade konstant i 5 timmar på kvällen under middagen haha. Igår kväll kom äntligen Tim hem från jobb på Island så vi käkade massa sushi och kollade film här hemma. Kan knappt fatta att det är november i övermorgon?! November kommer bli en riktig jobb- och resmånad som kommer avslutas med semester som jag längtar (!!) efter, men mer om det sen…puss så länge!

_____________________________________________

Translation:

20% off on the whole site at ASOS only until tomorrow morning at 08 CET when you apply “MAJOR20” in the checkout!!

Autumn is a fact and with that I’ve put tighter some warmer favorites online right now – all in different styles, colors and models. Personally I prior a good base that works to combine with everything, but as you know I can’t help myself if I see something in a strong color, print or something fluffy hehe. Here, here & here are some more eye candy. Find your favorite!

How’s your weekend been? I’ve had a great one! Was so good to just hangout at the spa together with my sister between Friday-Saturday, sat down talking constantly for 5 hours during the dinner haha. Yesterday night Tim finally came back home from work at Iceland so we spent the night at home eating sushi and watching a movie. I almost can’t get that it’s already November this week?! November will be a full on work- and travel month, ending with vacation that I really (!!) long for, but more about that soon…love!


12 kommentarer12 kommentarer om “STAY WARM – AUTUMN JACKET GUIDE”

  I love all your picks especially number 3 because of that amazing colour – what a statement!

  Your weekend sounds so lovely – mine was really fun too! I went to a Halloween party which was so much fun and then just spent time with family celebrating Indian new years (Diwali!)

  x
  Shloka
  thesilksneaker.com

  Reply

  Hoppas du svarar eller tänker på det här för det skulle göra mig glad! Det skulle vara roligt om du ordnade en julkalender! Inte en sådan där kalender med tävlingar utan en mer personlig kalender. T.ex. skulle du kunna dela med dig av tips 1-23 december och 24 december skulle du bara önska oss god jul 🙂 tipsen kunde handla om hur man stylar vissa plagg, hur man peppar sig själv, hur man skall göra si och så osv. Kram från Finland

  Reply

  Number 6 is gorgeous!! I need this kind of coat for this winter. It seems so warmy and cozy!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.