Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:07 | November 1, 2016

LEO

leopard faux fur band T-shirt silver choker leopard faux fur band T-shirt silver choker leopard faux fur band T-shirt silver chokerT-shirt, Nelly here! Coat, Nelly here! Necklace, ASOS here!

Photos taken at Hotel Diplomat, Stockholm

_

Heej gänget! En kombo jag gillar just nu, att mixa print med andra mönster och färger. Lär ske många dagar framöver. Igår kväll kunde jag verkligen inte sova, låg bara och vände och vred på mig vilket ofta leder till att jag börjar överanalysera saker = gör det hela ännu svårare haha. Vaknade i alla fall på väldigt bra humör och har haft bra flow på jobbfronten idag så det känns skönt. Och min iPhone 7 plus trillade äntligen ner i brevlådan idag! Så nu blir det upp till bevis, speciellt eftersom att jag inte har haft plus:en innan. Nästa vecka planerar jag eventuellt att åka till LA i några dar för några möten som hade varit bra att ta, ett event m.m och i så fall kommer jag att få glida runt där själv den här gången, men det gör väl inget? Snälla bara skriv en kommentar här under i stil med typ “ÅÅK!! klart du ska!” för att övertyga mig helt.. 😉 Puss!

_______________________________________________

Translation: Heey team! A combo that I really like right now, to mix prints with other prints and colors. Probably gonna go for that a lot ahead. Yesterday night I couldn’t sleep so I just lay there starting to over analyze things instead = making it even harder haha. At least I woke up in a very good mood and I’ve had great work flow so that’s nice. And my iPhone 7 plus finally arrived today! Excited to try it out especially since I haven’t had the plus before. Love!


19 kommentarer19 kommentarer om “LEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här