Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:36 | November 20, 2016

MIN RESA MED SJ

Sony BMG Musik: TRO – Sa Riera (instrumental with choir) Länk: http://goo.gl/UoebXh

This post is in collaboration with SJ

Från att jag var runt 15 år gammal började jag åka sträckan Malmö-Stockholm. Jag hade redan då en dröm om att i framtiden kunna leva på att vara kreativ och göra det jag älskar. Tågresorna gav mig ett avbrott. Tid att tänka. I takt med att resorna blev till pendlande, började min dröm och mitt mål om att göra det jag gör idag att ta form på riktigt. Steget att flytta till Stockholm för att förverkliga min dröm kändes då alltmer naturligt. Väl där föll allt på plats och jag kunde fortsätta jobba vidare på vad jag påbörjat. Idag har jag min bas och mitt liv i Stockholm med vänner och vardag. Mitt favoritcafé och nyfunna genvägar. Men besöken hem till Malmö är fortfarande väldigt viktiga för mig. Där slappnar jag av och möts av ett annat typ av lugn. I Malmö har jag mina föräldrar kvar i huset jag vuxit upp i och vännerna jag alltid känt. Allt är sig likt. En nödvändig paus för att samla ny energi och motivation. Det här är min resa med SJ, lyft gärna din resa med #ResanHem.

____________________________________________

Translation: From the point when I was 15 years old I started to travel between Malmö-Stockholm. Already back then I had a dream about being able to live on and work with being creative and doing what I love. The train journeys gave me a break. Time to think. And while the traveling became more and more frequent, my dream and goal to do what I do today started to grow even more. The decision to move to Stockholm to make it all come true then felt like a natural step to take. Today I have my base and my life in Stockholm with friends and everyday living. Got my favorite café and newfound shortcuts. But my visits home to Malmo still feels very important to me. That’s where I relax completely and find a different kind of calm. In Malmö I still have my parents in the same house I grew up in and the friends I’ve always known. Everything’s like it used to be. A needed break to get new energy and motivation. This is my journey with SJ, share yours with #ResanHem.


9 kommentarer9 kommentarer om “MIN RESA MED SJ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Asså wow Lisa! Älskar när man får se dig i rörlig bild? den här och loreal filmen var otrolig! Känslan, redigeringen, kvalitén, ALLT! Älskade filmen från Island otroligt mycket också! Hoppas du och Tim filmar mer ihop för det blir magiskt!! Galet vacker är du ju också??❤️

  Reply
 • Vaau och så kul att se karna igen, peppa henne att börja blogga igen!! 🙂 så kul att se en ny sida av dig. Du är min största idol!

  Reply
 • Love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • woooooow, sounds to be an amazing trip…nature, green, sea

  http://7-sevendays.blogspot.it/

  Reply
 • Love your blog!

  Reply
 • Hi lovely,

  Congrats, your blog post will be featured in Bloggers Issue Magazine

  Bloggersissue.com

  Reply
 • This video is just beautiful,You can really see how beautiful you are inside (although I don´t know you, I feel like you really are) and out <3 hugs x

  Reply
 • Haha, jisses vad fel det blev i mitt huvud att höra dig prata! I min värld pratar du som en en inbiten norrlänning (som jag)! (fast jag ju veet att du är från Malmö)

  Reply
 • Wow – incredible beautiful piece of art. Very well done – even though I don’t understand a word 😀 but it was worth watching.

  x Gitta // http://www.gittawitzel.com

  Reply