Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:07 | December 3, 2016

BUBBLEGUM

rosa fuskpäls zara rosa fuskpäls zaraFaux fur, Zara. Top, Zara. Shoes, Dr.Martens. Bag, Chanel.

_

Bryter av med en outfit från ett kallare London häromveckan! Den enda jag saknar med Sverige just nu är väl typ att kunna bära den där fuskpälsen, haha. Genijacka, älskar den. Idag blev det två surfsessions till, avslutade med att slå i armen i revet så det känns rätt rejält nu, men så länge det bara är en smäll är det ju ingen fara. Blev en lugn kväll med middag tillsammans med alla i huset ikväll och nu sitter jag och jobbar undan lite innan jag ska krypa ner hos Tim. Imorgon blir det paus från surf och istället en dagsutflykt till några vattenfall en bit bort! Kameran hänger med såklart. Ha en skön dag och god natt från Lombok! xx

________________________________________________

Translation: Switching jungle mowd to an outfit from a colder London the other week! The only thing I miss about Sweden right now is probably to be able to wear this faux fur, haha. Really love it. Today we had two more surf sessions, finished the last one with knocking my arm into the reef so it hurts quite bad right now but it should be fine tomorrow. We went for a calm night with dinner together at the villa and now I’m getting some work done before I’ll go to sleep. Tomorrow we’ll take a break from the surf and instead go explore some waterfalls here! Gonna share some photos with you from it afterwards. Hope you’re having a great day and good night from Lombok! xx


17 kommentarer17 kommentarer om “BUBBLEGUM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här