Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04
/December
17:44

LOMBOK SNAPSHOTS

lisa-olsson-lombok-indo-4 lisa-olsson-lombok-indo-3 lisa-olsson-lombok-indo-2lisa-olsson-lombok-indolisa-olsson-lombok-indo-5lisa-olsson-lombok-indo-6

Hej på er! Idag tog vi som jag nämnde en paus från surfet och startade dagen med en stor frulle i huset. Det fanns bland annat en “kladdkaka” som var så provocerande god att jag nästan blev tårögd när jag fick veta att den var gjord på kidneybönor och alltså nyttig. Ska kämpa för att lösa recept. Efteråt åkte några av oss bort till en strand en timme bort för lite häng där och lunch. I och med att regnperioden är igång här så växlar vädret en hel del – strålande sol, åska och ösregn under samma timme. Men sjukt fint ändå! Nu kom tröttheten ikapp mig här (wi-fit ville inte samarbeta med mig så det tog två timmar att ladda upp dessa bilder) så ska kasta mig i sängen så hörs vi mer imorgon. Puss!

_______________________________________________

Translation: Hey you! As I mentioned we took a break from the surf today and started the day with a big breakfast at the villa. We had a “chocolate” cake which was so provocatively good that I almost cried when I heard that it was made of kidney beans and therefore healthy, haha. Gonna try my best to get the recipe. After breakfast some of us went to a beach an hour away for some chill time and lunch over there. Since it’s rainy season now the weather is changing a lot – sun, thunder and heavy rain during the same hour basically. But still so beautiful! Now I’m really tired (the wi-fi didn’t want to collaborate so it took me two hours to upload these photos) so I’m gonna go straight to bed, talk more tomorrow. Love!


13 kommentarer13 kommentarer om “LOMBOK SNAPSHOTS”

    Hej Hej Lisa Jo”” toppen att ses dig ocksa pa Jon&Janni”s Vlog “”LOMBOK”” det at sa jatte jatte Skont plats Vad?? loving the Pix too ,.but hey don’t forget A Video Da och Da ?? Ha din Pojkvan Had His Hair Cut ??or is it a new One ??.I remember LongHair?? skot on dig ha super Kul Helg Puss och Kramar Tc UK xxxx

    Reply

    haha jaaaa receptet! provocerande gott.. låter bra 😀

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.