Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07
/December
12:49

JUNGLE

lombok waterfall lombok waterfalllombok waterfalllombok waterfallCREDITS & ADLINKS – Hat, Lack of Color. Swimsuit, ASOS here!

_

Ett gäng bilder från utflykten till vattenfallen igår. Så jäkla fint! Som djungelboken i verkligheten. Idag har vi äntligen fått lite sol här så vi har hängt mycket i villan och svängt förbi skateparken på ett surfcamp i närheten innan solen började gå ner. Jon och Janni åkte vidare idag och i morgon är vår sista dag här på Lombok innan jag, Tim, Linus och Thomas också rör oss tillbaka till Bali. Tror jag kommer sakna lugnet här lite, vill inte vänta för länge innan jag åker tillbaka hit…so long!

_____________________________________________

Translation: Some pictures from the waterfalls yesterday. Such a beautiful place! Like the jungle book in real life. Today we finally got some sun so we’ve been hanging out at the villa and then went by the skate pool at a surf camp nearby before sunset. Jon and Janni left today and tomorrow is our last day here on Lombok before we’re heading back to Bali. Think I’m gonna miss the calm vibe here, hopefully I will be back soon…so long!


21 kommentarer21 kommentarer om “JUNGLE”

  jag vill också fota i en djungel!! så häftigt fina du <3

  Reply

  You took the words out of my mouth – it’s like you were in the jungle book and it looks so serene! What a stunning series of photos!

  x
  Shloka
  thesilksneaker.com

  Reply

  Men fan hur fina bilder! Som vanligt haha 😀 xx

  Reply

  Var kommer badräkten ifrån? Och är den med inlägg?

  Reply

  Det står en direktlänk till baddräkten i inlägget! Nej utan inlägg men inte supertunt tyg. Kram!

  Reply

  Wow, vilka coola bilder! Hoppas ni haft det toppen! Kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.