Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/December
23:02

NEW YEAR’S COMING UP

– This post contains adlinks – nyårsklänning 20161. HERE 2. HERE 3. HERE

nyårsklänning 20161. HERE 2. HERE 3. HERE

 nyårsklänning 20161. HERE 2. HERE 3. HERE

Get them before New Year’s Eve with Next Day Delivery!

_

Och plötsligt är det dags att ladda upp inför nyår! Har ni några planer i år? Sabri, Fang och Rami är hjältar och styr middag och fest ett gäng vänner tillsammans som ska bli sjukt kul. Däremot har jag noll koll på klädfronten än så länge och snöade in mig inne på ASOS den senaste timmen, varav dessa godbitar ovan blev hjärtmarkerade i min flik. Har ni någon favorit? Är sugen på att kanske i alla fall gå ifrån det klassiska svarta eller glittriga för nyårsfirandet och istället satsa på färg eller något med mer boho-känsla…to be continued. Puss!

_____________________________________________

Translation: And suddenly it’s time to get ready for New Year’s! Do you have any plans for this year? Sabri, Fang and Rami are arranging dinner and party together with friends which I’m really looking forward to. I have no idea what to wear yet though and spent the last hour at ASOS, where these beauties above got my heart. Do you have a favorite? At least I think I’ll leave the classic black and glitter for my New Year’s look this year and instead go for color or something with a bit more boho feel…to be continued. Love!


8 kommentarer8 kommentarer om “NEW YEAR’S COMING UP”

  Hej Lisa!
  Du har en väska från Zara som är lite quiltad med dragkedja på framsida och silverkedja som jag undrar om du vill sälja. Jag älskar den väska och blev för ett tag sedan bestulen på min ?
  Tack för en helt fantastisk blogg ?

  Reply

  Hej Bella! Åh jag förstår din kärlek till den väskan, min gick nämligen sönder helt på Way Out West i somras så jag har inte kvar min heller 🙁 Annars hade jag gärna hjälpt till! Vad roligt att du gillar bloggen, tack!! Kram <3

  Reply

  Hej Lisa.
  En helt annan fråga har jag om dina bilder du lagt ut. På en av bilderna (6 april 2014) har du på dej ett par vita byxor o en svart skinnjacka, vart har du köpt dom? Riktigt snygga! Svara helst på min mejl. Mvh Leona

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.