Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

27
/December
17:23

XMAS WEEKEND

Hej och tillbaka till bloggen! Har varit utan datorladdare tills idag när jag köpte en ny, så jag tog chansen att umgås lite extra med familjen i samma veva. Var som sagt på Gotland över jul för att fira tillsammans med Tims familj (och alla djur!). Kan vi prata om ragdollen på första bilden en stund? Disa heter hon och ska så småningom få ungar, hur sugna tror ni att vi är haha? Om det inte vore för att vi reser och är iväg mycket i jobbet båda två så hade vi typ i princip redan haft någon slags kattfarm hemma i lägenheten, men vi får se helt enkelt. En dag! På juldagen sen flög jag vidare till Malmö för firande nummer två tillsammans med min familj här, passa på att träffa lite vänner osv osv. Väldigt mysigt! Hoppas att ni haft en mysig helg med de ni tycker om ♡

_______________________________________________

Translation: Hello and back on the blog! I’ve been without a computer charger until today when I bought a new one, so I took the chance to spend some extra time with the family at the same time. So for Christmas I went to Gotland to celebrate it together with Tim’s family (and all the animals!). Can we talk about the ragdoll on the first picture for a second? Her name is Disa and she’ll get kittens in the future, do I even have to say how much we want one haha? If both of us weren’t traveling that much in work we would’ve probably had a cat farm at home in the apartment by now, but we’ll see. One day! And on Christmas Day I went to Malmö to see my family and spend some time here, meet some friends etc etc. Good times! Hope you’ve had a great weekend with your loved ones ♡


6 kommentarer6 kommentarer om “XMAS WEEKEND”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.