Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

28
/December
22:06

CROCHET / DENIM

   Andi Bagus Crochet Top REVOLVE denim Andi Bagus Crochet Top REVOLVE denim Andi Bagus Crochet Top REVOLVE denim Andi Bagus Crochet Top REVOLVE denimTop, Andi Bagus. Denim, REVOLVE.

_

Lombok djungel i virkat och denim. En kombo jag saknar lite extra idag. Övervägde seriöst att smuggla hem ett bananträd hem därifrån, tänker på dem fortfarande. Idag drog vi iväg på utflykt med hela familjen och promenerade i timmar följt av mat och allmänt bra häng. Blir tillbaka till Stockholm troligtvis imorgon igen och tillbaka till 100% fokus på jobb och det nya året som snart är här! Skulle ni förresten tycka att det vore kul om jag sätter ihop en lite mer utförlig årsresumé här på bloggen nu för 2016? Let me know! Hoppas att ni har en skön kväll, puss!

______________________________________________

Translation: Lombok jungle + crochet and denim. A combo I miss a bit extra today. I seriously considered to smuggle home a banana tree over there, still thinking about them. Today me and my family went for a beach walk for hours followed by food and some quality time. Will probably go back to Stockholm tomorrow and there it’s back to 100% work focus and the new year that’s soon here! Do you want me to put together a recap of my 2016 here on the blog? Let me know! Hope you have a great evening! xx


14 kommentarer14 kommentarer om “CROCHET / DENIM”

    jaa men ännu roligare vore om du kunde ha en bloppis!? vore inte det kul? hehe så mycket fint ju!!

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.