Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:26 | January 1, 2017

SO COUTURE SO BLACK

– This post is in collaboration with L’Oréal Paris – L'Oréal Paris So couture so black mascara ida lanto lisa olsson

_

Här kommer mer material skapat tillsammans med L’Oréal Paris och kampanjen jag frontar för mascaran So Couture So Black! Denna gång med fokus på förberedelserna inför en utekväll i videon – och överst en av kampanjbilderna på mig och Hanna som syns i butik just nu.

Och för att starta 2017 med något extra bra så har jag fått chansen att tävla ut två stycken biljetter till ELLE-galan till någon av er! Den 13 januari är det dags på Grand Hotel i Stockholm och hur grymt hade det inte varit att kicka igång året med en helkväll på plats? HÄR kan ni läsa mer om galan. Lämna en kommentar i detta inlägg och motivera kort varför just du ska vinna två biljetter för dig + en vän för att vara med och tävla! Lycka till babes ♡

____________________________________________

Translation: Here’s some more of the content together with L’Oréal Paris and the campaign I’m fronting for the So Couture So Black mascara! This time getting ready for a night out in the video – and one of the campaign photos of me and Hanna that’s shown in stores right now.

And to start 2017 with something extra I got the chance to give one of you two tickets to the ELLE gala at Grand Hotel here in Stockholm on January 13th! Read more about the gala HERE. Leave a comment in this post and motivate why you should win the tickets for you + a friend to compete! Good luck ♡


58 kommentarer58 kommentarer om “SO COUTURE SO BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Att få överraska min modetokiga vän som haft ett otroligt tufft år med biljetter till ELLE-galan skulle betyda så, så mycket. Att få ge henne det, och få dela en så fin kväll med henne. Åh. <3

  Reply
 • Jag har haft ett brinnande intresse för skönhet ett tag nu men först på senaste tiden insett hur mycket mode och skönhet hänger ihop. Därför skulle det vara så kul att få gå på Elle-galan och få en oförglömligt kväll där skönhet möter mode!

  Reply
 • Jag har jobbat 75% och pluggat 100% senaste halvåret. Den 13/1 är studierna över och vad skull vara bättre för en modeintresserad än att få ta del av en glittrande modefest uppklädd från topp till tå? Dessutom skulle det en bra start på min födelsedagshelg.

  Reply
 • Simply beautiful! 🙂


  ❤ La Bijoux Bella❤ | by mia

  Reply
 • 13 januari är en av mina sista dagar här i Stockholm innan jag “måste” flytta upp till Norrbotten igen (såå svårt att få tag på lägenhet här tyvärr) och det hade varit magiskt kul att få ta med min modetokiga vän på Elle galan! Vi träffades eftersom vi båda älskar mode och fotografering och har byggt upp en riktigt fin vänskap på bara några månader <3 hade varit så himla kul att få gå på galan tillsammans som en "sista" grej innan jag flyttar. 🙂

  Reply
 • Åh jag har drömt i flera år om att få på ELLE-galan! Få se alla i helt magiska klänningar och alla prisutdelningar mm. Skulle vara så kul att få bjuda med min bästa vän på detta och få en sån speciell upplevelse med henne 🙂

  Reply
 • Hej fina Lisa!
  2016 har varit ett jobbigt år för min bästavän, blivit sårad och sviken flera gånger. 2017 betyder nytt år och nya möjligheter i livet. Därför vill jag gå på elle-galan med min modeintresserad kompanjon, för att se henne vara glad och le är inget finare!

  Reply
 • Mode är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag tycker om att inspireras, inte bara från andras stilar utan även av omgivningar, intryck, känslor & musik. Mode är så mycket mer än bara kläder för mig, det är helheten, sammanhanget och en människa. För mig skulle det betyda enormt mycket att få gå på galan just för nya intryck, ny miljö och nytt sammanhang. Det skulle ge mig en enorm chans att inspireras och utvecklas i skapandet. Och jag vet att min pojkvän som också brinner för mode & fins tillställningar skulle tycka det var guldvärt med en sådan upplevelse som man aldrig kanske får chansen till igen.
  Kram

  Reply
 • Min bästa vän fyller år 9 januari, och i år ska vi inte ses på hennes dag. Vilket är lite sorgligt för oss båda. Men för att kompensera skulle jag kunna få ge bort världens bästa födelsedagspresent? För vad passar inte bättre till en brud som har högar med glossy box’s hemma och spenderar timmar på olika mode/skönhets-sidor?

  Reply
 • Jag skulle så gärna velat vinna. Om jag vann skulle jag tagit med mig min modemedvetna vän!! Vi har inte kunnat träffas på länge och det skulle vara otroligt kul att överraska henne med en biljett!!
  Gott nytt år!

  Reply
 • EDIT: Har alltid velat gå på ELLE galan!!

  Reply
 • Hej Lisa! <3
  Let me first just say, this give away is amazing. I've been reading swedish fashion blogs since 6 years now and each year I see the beautiful pictures of the Elle galan. Reading these blogs made me fall in love with Sweden, and so I moved here 2 years ago. I met the man of my dreams and made lots of new friends. I would like to bring my best friend (and my cousin) with me who's visiting me then. She's still living in Holland and we miss each other a lot! We love to dress up and a fancy night like that would be unforgettable for us!
  Lots of love and a happy new year,
  Esmee

  Reply
 • Hej Lisa!
  Jag skulle vilja gå på ELLE-galan då jag snart är klar med min första termin som studerande på Textilhögskolan i Borås inom Textil-och Modedesign. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira det på! Med mig skulle jag ta med en vän som skulle uppskattat det (nästan) lika mycket som jag!
  Kram

  Reply
 • Hej Lisa! Vill så gärna åka på denna galan eftersom jah älskar tidningenoch älskar ännu mer mode. Men jag pluggar nästan varje dag och hinner aldrig verkligen ta semester. skulle så gärna vilja gå!!!

  Reply
 • Min pojkvän flyttar tillbaka till NYC den 16 Jan, att få den här upplevelsen tillsammans med honom innan vi skjils åt i 3 månaders tid hade betytt så mycket. Vi båda är modeintresserade så att bara få vara i den miljön, skapa kontakter och träffa människor hade varit helt fantastiskt!!

  Reply
 • Åh, vilken tävling! Jag skulle vilja vinna den då jag älskar vackra klänningar, eleganta skor och allt som har med fashion, skönhet och smink att göra. Jag är universitetsstudent sedan snart sex år tillbaka och tillbringar en stor del av min tid med skolböcker s eller på extrajobbet. Att få gå på Elle-galan skulle bli ett helt magiskt avbrott i pluggvardagen. Tänk att få klä upp sig, bära långklänning, högklackat och mycket glitter – på en riktig gala!! Jag har aldrig tidigare gått på en gala, men om jag fick göra det skulle jag överraska min pojkvän och ta med mig honom som min kavaljer och mitt sällskap. Han har aldrig heller varit på en gala och pluggar också sedan flera år tillbaka (det var på universitetet som vi träffades). Min pojkvän är liksom jag mycket intresserad av kläder och det skulle vara sååå magiskt om vi fick gå tillsammans! Ha det fint! /Anna

  Reply
 • Jag har drömt om att få gå på Elle-galan väääldigt länge nu! Kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira en för tidig födelsedag med en bästa vän på!

  Reply
 • Precis som många andra modetokiga är ELLE-galan en dröm – som för mig en dag ska gå i uppfyllelse på ett eller annat sätt. Kan låta galet men jag andas, lever, studerar och, även i den snaraste framtiden, jobbar med mode. Det vore en fantastisk upplevelse att få närvara på galan – dels för att få klä upp mig (vilket jag älskar!) och för att få bjuda med en lika passionerad vän men även för att komma närmre (och kunna nätverka!) med branschen och alla inspirerade profiler som jag hoppas en dag bli mina kolleger. Det hade varit en oförglömlig kväll och extra roligt att få träffa nya människor, som den relativt nyinflyttade stockholmaren jag är.

  Xx,
  J

  Reply
 • My best friend is my hubby and he is a total fashion freak – I would love love love love to take him to my Stockholm apartment over that weekend and experience such a spectacular display of Swedish fashion!

  Reply
 • Som nyinflyttad i Stockholm hade det varit underbart att få bjuda med min nyfunna vän på en oförglömlig modekväll!
  Dessutom spenderades söndagen efter nyår i soffan med filmen Djävulen bär Prada, och den fick mig att inse att vill jag jobba med mode måste jag ta risker och slänga mig ut i något nytt. Att då få en liten extra push i form av ELLE-galan hade varit ett stort personligt steg för mig.

  Reply
 • Jag skulle så gärna vilja vinna biljetter till ELLE-galan. Det vore ett perfekt avslut för mig och en vän i klassen efter en otroligt tuff period som vi just nu går igenom på högskolan. Min vän har dessutom under hösten kämpat med sitt psykiska tillstånd som kommit till följd av all stress och press från skolan. Uppsatsen lämnas i den 10 januari och att få gå på gala 3 dagar senare skulle kännas som en fantastisk belöning för allt slit vi genomgått den senaste perioden.

  Reply
 • WOW! Att få gå på ELLE-galan i Januari hade verkligen varit en dröm som går i uppfyllelse. Sedan många år tillbaka har jag velat jobba inom sociala medier och med mode, och jag jobbar dagligen med min blogg som växer större och större för varje dag. Efter varje blogg-gala som jag läser om, drömmer jag om att det är jag som står där en dag – och kanske händer det några år tidigare än vad jag någonsin kunnat drömma om! Det finns inget jag hellre vill än att få jobba med det som jag älskar att göra – precis det som just DU och många andra gör, som kommer medverka på denna gala! Att få gå på ELLE-galan hade varit som en push och kanske en möjlighet till att bli det jag vill! En dröm för en femtonårig tjej, som bor i en liten håla i södra Sverige, som går i uppfyllelse!

  Reply
 • WOW! Vilken tävling! Hade gärna tagit med min modeintresserade syster på denna festlighet då jag vet att vi hade älskat det båda två. En kväll vi sent skulle glömma!

  Reply
 • Drömklänningen hänger i garderoben.
  Skorna står dammiga i skohyllan.
  De stora glittriga örhängena är någonstans i min accessoarlåda.

  Jag hoppas verkligen att jag får tillfälle att äntligen ta fram klänningen, de höga klackarna och stora örhängen till Elle-galan, det har de väntat alldeles för länge på!! 😀

  Reply
 • För åååååhhhhh så underbart det vore att få ta del utav en kväll tillsammans med er!! Två vänner tillsammans för att möta Sveriges många stilar, inspireras och fascineras – allt det bästa under ett tak.. DEN atmosfären är ju en DRÖM!!

  Reply
 • Vilken härlig tävling du levererar! Jag skulle faktiskt vilja skicka iväg mina två systrar på galan. Min ena syster bor på andra sidan jordklotet sen några år tillbaka men är hemma i Sverige för tillfället. Eftersom de bara ses ett par få gånger om året skulle det värma i hjärtat att se dem två njuta av en magisk galakväll!

  Reply
 • Åh<3 Sedan jag flyttade upp till Stockholm känner jag att jag tappat kontakten en aning med min absolut bästa vän från min hemstad. Det hade varit MAGISKT att få bjuda med henne på detta då hon älskar mode, och lyx för henne är ett ELLE-magasin och en chokladkaka!

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Jag har verkligen upplevt beslutsångest och det på en helt ny nivå. För bara några dagar sen fick jag reda på att jag har kommit in på en svårare utbildning på Karolinska i Sthlm och var tvungen att bestämma mig snabbt ifall jag skulle byta min trygghet hemma i Skåne med familj, vänner och jobb för denna utbildningen. Svaret blev till slut ja och jag skulle så gärna starta mitt sthlmsliv med denna upplevelsen som jag länge önskat gå på eftersom jag har läst elle under hela min tonårstid och så även nu. Självklart skulle jag ta med min modetokiga bästis som också planerar att flytta till Sthlm till hösten för att studera på Beckmans. Helt enkelt skulle detta passa oss perfekt! KRAM

  Reply
 • I augusti började jag studera journalistik i Lund. Aldrig känner man sig så ensam som när man börjar på en ny utbildning i en ny stad. Första dagen, på andra sidan föreläsningssalen, ser jag en annan ensam själ som förvirrat och nyfiket tittar sig runt och säger “ja” när föreläsaren ropar upp namnet “Emma”. På rasten bjöd hon mig på kaffe och sedan dess har vi suttit ihop.

  Nästa termin åker hon till Australien i ett halvår och jag kommer sakna ihjäl min andra kaffehalva. Så, nu är det min tur att bjuda. Jag skulle SÅ gärna vilja ta med henne på ELLE-galan. Vi hade känt oss så coola och nervösa och tagit av oss våra journalistglasögon som “vi alltid ska ha på” och bara ha en sjukt rolig kväll och fira en termin av vänskap!

  Nu håller jag tummarna!

  Reply
 • Min finaste och bästa vän fyller hela 25 år i slutet av januari, och att ge henne chansen att gå på Elle-galan skulle vara den bästa tänkbara presenten någonsin! Vid sidan om hennes studier köper hon kläder second-hand, fotar kläderna i nytt ljus, och säljer vidare, och i framtiden hoppas hon kunna öppna upp sin egna Vintage-butik. Hennes personliga stil sticker verkligen ut, hon älskar färger och mönster (något som kan vara lite sällsynt i Sverige om du frågar mig). Det var också tack vare hennes stil som jag fick syn på henne i skolas korridorer för så många år sedan och bestämde att vi skulle vara bästisar tills vi dör, haha.
  Det skulle vara en så himla fin gåva att ge henne som tack för att hon är så jävla grym!
  Tack Lisa <3

  Reply
 • Läppstift, klackar och en klänning i spets, oj vad jag älskar denna modehets.
  Om jag vann detta pris hade jag tagit med min bästa tjej, för att vi för en kväll skulle få uppleva samma galej.
  Att vinna biljetter känns som en chans på miljoner, men vilken känsla det hade varit att få vara kring alla inspirerande personer.
  Bloggerskor, tv-profiler och alla slags celebriteter, vi som har sådan koll på vad dom alla heter.
Hela kvällen skulle vi skulle skratta, njuta och mingla, eftersom vi båda definierar oss som en partypingla.
  Jag vill ge henne en kväll att minnas, för en bättre vän än henne kan inte finnas.

  Reply
 • Hej! Att få kicka igång det nya året på ELLE-galan hade varit helt magiskt! Jag kan knappt föreställa mig att det skulle vara en möjlighet för mig. 2016 har bjudit på många ner och uppgångar, men om 2017 inte skulle gå min väg vet jag i alla fall att jag haft en bra start på året. Det hade verkligen varit en dröm! Jag är tokig i mode, tänk att få fixa sig lite extra och ta med systern på detta, som en 25 års – present till henne. Vi båda hade garanterat varit superlyckliga och tacksamma 🙂 Och Lisa, du är en förebild för mig och din blogg är min allra främsta favorit! Det tycker jag är en bra motivering, haha Kram

  Reply
 • Skulle tycka det var så himla läskigt att gå på Elle galan! Att vara tillräckligt snygg, intressant, passa in.. men därför jag så gärna vill gå!! Är ju en Elle tjej och skulle nog må bra av att se att allt bakom är “riktiga människor”, även om alla såklart kommer va mega Fab så kanske det blir mer levande och inspirerande om jag får se det i verkligheten. + 2017 ska jag göra dom där sakerna jag tycker är läskigt! Sen skönt ju att få ta med sig en minst lika modegalen kompanjon som säkert kommer dö av glädje när jag berättar att jag vunnit biljetter till oss ??

  Reply
 • Hey beautiful Lisa.
  As everything in life, this reason also comes down to love.

  Few months ago I met the love of my life in Stockholm, as much as I tried to convince myself that it’s something innocent and will pass, it still hasn’t.
  I originally come from Estonia, but live in London and the love of my life lives in the city centre of Stockholm. Because of my university I need to spend a lot of time in London, and because of my work I travel a lot throughout Europe, so it is hard for me to find time that I can spend in Stockholm.
  So far I’ve come to Stockholm once a month, and these getaway trips have been the most perfect moments of my life, whether they are walks in the Stockholm city centre on a warm august night, midnight billiard playing in a weird bar, visiting the most amazing stores to hunt for mid-century modernism design pieces or me and him standing on a snowstorm in the middle of a city square, drinking hot latte, while he is teaching me swedish..
  My next visit is booked for the 13th of January, how amazing it would be, if this time I would be the one to surprise him with another beautiful yet crazy adventure?

  PS! I love the edits of your pictures.
  Marleen

  Reply
 • D R E A M S C O M E T R U E – Elle Galan, jag hade dött mode-döden och kommit till himlen. När man vet inom sig att man förtjänar att få gå, men det gör så många andra också, så man hoppas bara att den som vinner uppskattar det och har en riktig FAB pangkväll! Puss

  Reply
 • Åh, jag önskar verkligen att jag vinner två biljetter till ELLE-galan p.g.a. tre anledningar: 1. Jag kommer dagen innan ha gjort klart min sista stora uppgift för att få en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap (klappar mig själv på axeln) och behöver därmed FIRA efter en lång höst med näsan i skolböckerna utan något socialt liv. 2. Jag är nästan löjligt intresserad av modebranschen och skulle älska att se människor spatsera omkring i fantastiska kreationer. 3. Och kanske den viktigaste anledningen till varför jag vill vinna: Jag skulle ta med min bästa vän som jag hade gett allt i världen om jag bara kunnat.

  Reply
 • Hej Frida! Kolla din mail! 😉 Kram

  Reply
 • Hej Hej,
  Har suttit och funderat ett tag vad jag ska skriva,tänkte okej ska skriva att jag fyller år på måndag och att det har varit en kickass present MEN. Jag vill egentligen vinna den här biljetten för min vän Sara. Min sara är en helt fantastisk person från Dalarna, från en ung ålder har hon alltid känt sig utanför pågrund av hur hon ser ut (Mörk hy och stort fint afro som mitt) Hon flyttade med sin familj till Stockholm och hon påbörjade sin stylistutbildning, hon har en sån fantasisk stil och look (tänk Solange) Att komma till storstan utan kontakter har lett till att hon du idag jobbar i butik och är inte alls nöjd med sitt liv. Hon och mina vänner kritiserar ofta Svenska modevärlden när det kommer till saknanden av representation. Jag hade bara velat ta henne till Sveriges största modefest och visa henne att inget är omöjligt och att hon med kan lyckas. Hon är så duktig men har haft en tuff tid och har lyckats inpirera mig till att starta eget, vill bara göra något för henne.
  Kram <3

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna biljetter till Elle-galan åt mig och min barndomsvän Hanna. Vi firar 20-års vänskap i år och det vore fantastiskt kul att överraska henne med biljetter! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Jag har min 25-års dag nästa vecka, och det skulle vara superkul att få vinna biljetter till den fantastiska Elle-galan och få fira mig tillsammans med min syster som nyligen blivit mamma och då även hon skulle behöva en liten paus till att och få glamma upp sig och gå på gala! :)?

  Reply
 • Vill gå på Elle-galan med min mamma som är den mest positiva människan jag känner. Det jag beundrar mest är att hon oavsett vad som händer alltid har integritet, känner tacksamhet och har en positiv attityd.

  Reply
 • Det är min största drööm att gå på elle-galan och skulle ta med mig min absolut bästa vän för att uppfylla den ❤️

  Reply
 • Kuuul – det är PRECIS det här som jag skulle vilja ta med min bästa vän på. Hon gjorde just slut med sin kille, du vet en sådan snubbe som är 100% passion och kärlek men under ytan en elak, skadad person som gör och säger dumma saker. Hon behöver verkligen lite kul, lägga tänkarna på annat en stund och jag vill få möjligheten att vara den bästaste bästisen för henne just nu! Tänk att få starta kvällen med ett varsitt glas bubbel, hon iklädd sin Rodebjer “päls”-jacka som jag vet att hon känner sig så snygg i. Sedan, tillsammans resten av kvällen, bara få andas modeinspiration! Heja och hoppas!! Kvinnor – stay together, stay strong!

  Reply
 • Jag har sedan 12-års ålder velat gå på Elle-galan och tro detektera ej men det var en av de primära sakerna jag längtade till när jag i våras fyllde 18. Ja, jag är modetokig men därför skulle jag också bli så glad om jag kunde få chansen att vinna dessa två biljetterna för att dessutom ta med min mamma som alltid funnits där för mig. Tror hon skulle bli lika glad som jag!

  Reply
 • Hej Lisa!
  Jag vill först och främst säga tack för en otroligt bra blogg och tack för att du är en stor inspiration både för mig och många andra!
  Jag skulle otroligt gärna vilja vinna det här fantastiska priset, kan inte med ord uttrycka hur mycket det skulle betyda.
  Jag kämpar med studier på heltid och flera extrajobb och där det inte finns mycket utrymme för fritid och att hitta på roliga saker..
  Jag är 23 år gammal och har hitills i livet varken haft tur i spel eller i kärlek, så att få vinna det här priset skulle betyda ALLT och visa att min tur äntligen har vänt.
  Om jag vann, även om jag inser att chansen är liten att just jag blir den lyckliga vinnaren så hade jag velat överraska min bästa vän att gå med mig.
  En bästa vän som alltid ställer upp för mig, oavsett när och som betyder mycket för mig,
  Att få dela den här underbara upplevelsen med henne skulle uppfylla bådas högsta dröm.
  Jag hoppas att jag blir den lyckliga vinnaren och få känna mig som en prinsessa för en afton.
  Många många kramar och håller alla tummar och tår att jag blir den lyckliga vinnaren!
  Det hade varit den perfekta starten på det nya året!

  Reply
 • Jag skulle ta med min underbara och coola mamma till galan! Hon är en så otrolig inspiration när det kommer till mode och stil. Så vore fantastiskt roligt att få överraska henne med biljetter till magisk kväll!

  Reply
 • Hej Lisa! Jag skulle vilja gå med min bästis! Vi har lite av en svacka just nu och det skulle vara himla grejt att få gå på något event med henne. Något som vi kan bygga nya minnen kring istället för att bara fastna hela tiden i det som varit. Vore toppen!
  Ha det!

  Reply
 • Att gå på ELLE-galan har länge varit en dröm för mig! Att få dela den kvällen med min bästa vän skulle vara helt underbart! Eftersom vi båda pluggar och bor på olika orter, skulle detta vara det perfekta tillfället för oss två att bara umgås, släppa plugget och njuta av Stockholm och framförallt ELLE-galan! Mode har alltid legat mig varmt om hjärtat och har genom åren följt galan flitigt genom de bilder som postats runt evenemanget att själv få uppleva det skulle vara en dröm och skulle komma hem inspirerad och ännu mer taggad livet!

  Kramar, Josefine

  Reply
 • Hej! Jag hade tyckt det var jätteroligt att få gå på ELLE-galan. Och jag hade tagit med min bästavän Daniella och vi skulle ha haft en riktig rolig kväll! Ser redan fram emot det

  Reply
 • Min modeintresserade fru är så snäll och fin, är så glad att hon är min. Vill till henne denna lyxiga gala få vinna, å vad jag älskar denna kvinna!

  Reply
 • Hejsan! Om det överhuvudtaget fanns en chans att köpa biljetter till ELLLE-galan så hade jag vid det här laget redan haft två stycken i min hand. Därför är det superroligt att man kan få möjligheten att vinna två st. Jag har precis träffat en kille, en kille som är en manlig version av mig. Vi båda älskar mode, design och det goda livet. Det hade varit sååå roligt att dyka upp med två biljetter i min hand nästa gång jag knackar på hans dörr. Ha det gott, bästa hälsningar Matilda. 🙂

  Reply
 • 2016 har varit det värsta året i mitt liv, sorger, utmaningar har avlöst varandra, ibland innan jag hunnit resa mig upp sen den senaste smällen. Har inga förväntningar på att 2017 ska bjuda på något nämnvärt, men min förhoppning är mindre sorg och kanske till och med några trevligheter, såsom elle galan! Nästa vecka fyller jag dessutom år. Jag vill fira det, jag vill ta med min bästa vän och stöttepelare på elle galan och faktiskt bara tillåta oss att ha det trevligt!

  Reply
 • Drömmen vore att glida in på ELLE-galan i en minimalistisk klänning tillsammans med min bästis vid min sida som har en matchande outfit (självklart) . Vi skulle spana på kändisar, dricka champagne och bara ha en härlig kväll som vi alltid har tillsammans!

  Reply
 • Som mamma till min Son Hampus stam 17 år som fått chansen att gå modell på Elle galan via mikas new face,hade det varit fantastiskt att få se detta live. ? ??????

  Reply
 • Det hade varit fantastiskt kul att få ta med mig min bästa vän och klä upp oss som aldrig förr. Jag ÄLSKAR mode och det hade varit otroligt spännande och inspirerande att få mingla med branschen och se hur hårt arbete lönar sig. En riktig dröm!

  Reply
 • Att uppleva Elle galan med min bästa vän, och kusin, skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse för oss båda. Jag hade kunnat vara mer klyschig och beskriva hur mycket det skulle betyda för oss och att vi älskar mode, blott hoppet om att eventuellt få gå får det att pirra i kroppen. Det hade varit, liksom alla vet, en helt oförglömlig kväll som förgyllt våra minnen en lång tid fram över.
  Cross My fingers and hope to die

  Reply
 • En kväll på Elle-galan med min fantastiska mamma som kämpat med det ena och det andra förra året skulle få henne att klä upp sig och känna sig extra fin och få umgås med mig en helkväll 🙂

  Reply