Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:43 | January 7, 2017

MY 2016 PART II

Biarritz Surf Photo Black WhiteI juli åkte vi till Galicien för semester och surf, bra häng med gänget på Surfakademin och allmänt bra dagar där borta – som vi bestämde oss för att avsluta med en roadtrip till Biarritz för några extra dagar där. / In July we went to Galicia for vacation and surf, such good vibe with Surfakademin over there as usual – and we decided to end the trip with a few extra days in Biarritz.

CLICK BELOW TO READ THE FULL POST

Biarritz Billabong SurfBeach Cathedral GaliciaBiarritz Skate Sunset…har så mycket bilder från den resan! / …got so many photos from this trip!Biarritz Skate SunsetOch är så jävla kär i den här människan. En av mina favoritbilder på oss under året. / And I’m so crazy in love with this human. One of my favorite photo of us that year.Levis Nordics Big Festival BiarritzÅkte tillbaka till Biarritz några veckor senare med kort varsel, denna gång tillsammans med Levi’s och Andreas för att representera team Sverige under en helg och Big Festival! / Went back to Biarritz, this time together with the Levi’s team for a weekend during the Big Festival!

Och juli avslutades på bästa sätt med en vecka på Gotland bara åt att hänga, surfa, campa och njuta av sommaren i Sverige. Det var under veckan där som jag tidsinställde inlägg, satte mailen på autosvar och helt enkelt gick mer eller mindre offline, vilket var var så jäkla skönt och välbehövligt. Kommer göra samma sak denna sommaren! / And July ended in the best way with a week at Gotland for just chill, some surf, camping and basically just to enjoy the Swedish summer. Also this week and went pretty much offline from the blog, email etc etc and you really need that sometimes. Gonna do the same thing this summer!Det blev augusti och det är ju enligt tradition = Way Out West! Spöregn alla dagar men hade sjukt kul ändå med mina vänner, som ni kanske ser på ett visst ansikte på bilden här ovanför, haha……………. / August came and time for Way Out West! Heavy rain everyday that weekend but I had so much fun anyway together with my friends, which you can perhaps see on that face above, haha…………………InterContinental Hotels & Resorts SanyaOch tätt efter Way Out West så åkte jag och Tim på ett gemensamt foto- och filmjobb på Hainan i Kina! / And shortly after Way Out West Tim and I went on a film and photo job together on Hainan in China!Där vi tyvärr hade otur med vädret och hamnade mitt i en tyfon haha, men fick åtminstone lite sol i slutet. Väldigt coolt ställe! / Where we unfortunately had bad luck with the weather and arrived in the middle of a typhoon haha, but at least we got some sun in the end.Hainan sunsetsilk slip dressOch detta ljus!! / And this light!!

Yellow Jumpsuit Rat & BoaHotel Americano New YorkDet blev september och jag åkte till bästa New York i samband med New York Fashion Week. Men det allra bästa med den här resan var nog egentligen att större delen av vårt kompisgäng var där av olika anledningar samtidigt! / September came and I went to the best New York during New York Fashion Week. But best of all with this trip must be the fact that almost all of our friends where in New York for different reasons at the same time!glitter gold bodyDrog ihop en kul plåtning tillsammans med Hanna Björkstedt ♡ / Put together a fun shoot with Hanna Björkstedt ♡ Gold pleated skirtEn favoritlook från september-arkivet. / A favorite look from the September archive.Black Sand Beach IslandI september fyllde jag 22 och Tim överraskade mig med att åka till Island samma dag! Vi hade pratat länge om att åka dit tillsammans så jag blev så himla glad och trots kaosväder bitvis (vi har alltid otur med vädret vart vi än åker haha) så var det helt magiskt bra där borta. / In September I turned 22 and Tim surprised me with a trip to Iceland on my Birthday! We’d talked about going there together for a while so I was so happy and we had such cozy days over there.

chunky knit ganni leather flare pants by malene birgerOktober kom och med det kom hösten på riktigt! / October came and autumn arrived!Tommy Hilfiger Gigi HadidGjorde en kul plåtning för Tommy Hilfiger tillsammans med bästa Vic! / Did a fun shoot for Tommy Hilfiger together with Vic!Venice Los Angeles Det blev november och jag åkte till LA under knappt en vecka för jobb, möten och event med REVOLVE. Åkte helt själv den här gången och jag fattar verkligen tjusningen med det alltmer, nyttig grej. / And in November I went to LA for almost a week for work, meetings and an event with REVOLVE. Travelled alone this time and really think that it’s a good thing to do sometimes. Mindre än 24 timmar efter att jag landat från LA så åkte jag till Amsterdam tillsammans med min mamma och syster. Vi hade det så mysigt där och grym stad! / Less than 24h after I landed from LA I went to Amsterdam together with my mun and sister. Had such a great time there and love the city!Dress Like A Queen By NellyDress Like A Queen By NellyOch när jag var tillbaka från Amsterdam var jag med och plåtades för Nelly’s julkampanj med Dress Like A Queen tema och dessa gurlss – så kul! / And when I got back from Amsterdam I was a part of Nelly’s Christmas campaign with Dress Like A Queen theme and these gurlss – so fun!SanneAlexandra Bootcut Denim Pants Jacket SuitLondon Lisa OlssonÅkte till London i 3 dagar tillsammans med Rami för att hålla föreläsningar på EF om sociala medier, företagande, hur branschen fungerar osv. Väldigt kul uppdrag! Här började jag dock känna mig rätt sliten efter LA, Amsterdam, direkt till plåtning i Stockholm och London på bara två veckor och därmed fel tidszon och non stop emellan när man har allt vanligt jobb och sociala liv att försöka lösa på samma gång. November var med andra ord både en galen månad och en fantastisk månad. / Went to London for 3 days together with Rami to hold lectures about social media, business etc. Really fun mission! I started to feel quite tired though at this point both in my body and brain after LA, Amsterdam, right back for a shoot in Stockholm and then London in only two weeks when you try to make all regular work and social life work at the same time. So November were both a crazy month and an amazing month.Och 2016 avslutades med, som ni ju minns eftersom att det var så pass nyligen, vår resa till Indonesien och Bali! / And 2016 ended with, as you probably remember since it was so recently, our travel to Indonesia and Bali!

Lombok Villa Sorgaslombok waterfallLombok Villa SorgasSom sen ledde oss vidare till Lombok där vi mötte upp resten av gänget och bodde tillsammans i huset Villa Sorgas under 10 dagar. Både Bali och Lombok är bland det bästa, om inte det bästa jag upplevt. / That also took us to Lombok where we met up with the rest of the group that we stayed together with in the villa Villa Sorgas during 10 days. Both Bali and Lombok are some of the best, if not the best I’ve experienced. villa sorgas lombokMed detta gäng (med flera!) / With these people (and more!)Lisa Olsson Lombok SurfBali The Naked Tiger Grace Bijoux…och som ni redan vet och listat ut så lämnade den resan med sig sjukt mycket bilder, varav en del inte har hunnit komma upp på bloggen än. Så more to come! / …and as you might know or noticed this trip also resulted in a looot of photos, some that I still haven’t posted on the blog yet. So more to come!

_

TACK FÖR ALL ER SUPPORT, KÄRLEK OCH TID UNDER 2016 – NU KÖR VI 2017 ♡

THANK YOU FOR ALL YOUR SUPPORT, LOVE AND TIME DURING 2016 – NOW LET’S DO 2017 ♡


17 kommentarer17 kommentarer om “MY 2016 PART II”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här