Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:31 | January 8, 2017

TAUPE

andi bagus the naked tiger lisa olsson

Top & pants, Andi Bagus

_

Hej på er! Hoppas att ni har haft en skön helg? Min har varit väldigt lugn och bra – umgåtts med vänner, min syster och hängt hemma bara. Jag och min syster var på Fotografiska i lördags och måste bara tipsa om att gå och kolla in en pågående utställningen just nu som heter “We have a dream”. Väldigt bra och stark på samma gång tyckte jag, med viktiga statements kring alltifrån rasism, kvinnosyn runt om i världen, HBTQ-frågor m.m. Gå dit om ni har möjlighet!

Idag jobbade jag hemifrån under förmiddagen och mötte sen upp Julian, Fanny och Rami för att käka på Kaferang. Är hemma nu igen och har letat febrilt efter en massa bilder från Island senaste timmen på olika externa hårddiskar utan resultat och nu är jag helt slut, haha…så jag får ta upp jakten igen imorgon helt enkelt. Känns skönt med en ny vecka imorgon! Hoppas att ni somnar gott. So long

____________________________________________

Translation: Hey you! Hope you’ve had a great weekend? Mine has been very good and calm, hanging out with my sister, friends and just chilling at home. My sister and I went by Fotografiska here in Stockholm and just have to share a little about one of their exhibitions right now called “We have a dream”. Both of us thought it was really good and strong at the same time, with a lot of important statements regarding everything from racism, the perception of women around the world, LGBT-questions and more. Go check it out if you perhaps will visit Stockholm soon!

Today I worked from home during the morning before I met up with Julian, Fanny and Rami for some food at Kaferang. Now I’m back home and have been looking all over on all different external hard drives for photos from Iceland without any result and now I’m exhausted, haha…so I’ll keep looking again tomorrow I guess. Feels good with a new week tomorrow! Hope you get some nice sleep. So long


9 kommentarer9 kommentarer om “TAUPE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här