Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:24 | January 9, 2017

BLACK ON BLACK

CREDITS & ADLINKS – Shirt (here!) & shoes (here!), & Other Stories. Belt, ASOS (similar here!). Pants, old ones (similar here! & here!).

_

En annan look som glömts bort! Helsvart funkar ju exakt alltid. Idag har det varit office mode större delen av dagen, ska precis röra mig hemåt. Tänkte unna mig Foodora och börja kolla någon ny serie ikväll. Imorgon blir en riktig fixardag dock och komma tillbaka till rutiner så morgonträning, tvätta och göra en synundersökning eftersom att jag har börjat känna mig trött i ögonen, huvudvärk oftare osv osv. Tänker att det ju inte vore omöjligt med tanke på hur många timmar av min vakna tid per dag som jag spenderar framför datorskärmen, så lika bra att ta reda på det i alla fall! Och innan jag avrundar så vill jag passa på att säga att tävlingen om biljetterna till ELLE-galan nu på fredag är avslutad – grattis till Frida som jag har varit i kontakt med via mail & tack för era fina bidrag!

So long, xx

_______________________________________________

Translation: Another look that I’ve forgot! An all black outfit works overtime. Today I’ve been at the office all day, just gonna head back home. Planning to spoil myself with some food from Foodora and start to watch a new serie tonight. Tomorrow though will be a day to start get things done for real again so a morning workout and doing laundry is on the schedule and also to go and check my eyes since they’ve started to feel more tired lately and I get headache more often. Wouldn’t surprise me considering how many hours per day I spend in front of my computer, so always good to look it up at least! And before I end this post I just wanna say congrats to Frida (that I’ve been in contact with on email) who is the winner of two tickets to the ELLE gala this Friday!!

So long, xx


21 kommentarer21 kommentarer om “BLACK ON BLACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här