Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:29 | January 11, 2017

WEDNESDAY

Cap, RVCA. Sweater, Tim’s.

_

Hej babes! Hur blev det redan torsdag imorgon?? Nu är det ju plötsligt väldigt snart dags för ELLE-galan på fredag, då jag äntligen ska få bära Ida Lantos skräddarsydda dröm. Har suttit och betat av lite redigering och bokföring här under kvällen och tänkte gå och sova när som helst. Och förresten, det blir glasögon! När jag sitter och jobbar framför datorn. Har lånat hem ett gäng olika bågar och vet nog redan nu vad det lutar åt…kan visa er här sen såklart. På grund av kaosvädret idag med snöblandat regn och blåst (!) så bjussar jag istället på en från Lombok. Trivs verkligen som bäst när jag får vara och se ut precis så där. God natt! xx

_________________________________________________

Translation: Hey babes! How is it possible that it’s Thursday already tomorrow?? Now it’s soon time for the ELLE gala on Friday where I’ll finally get to wear the tailor-made dreamy dress by Ida Lanto. Been doing some editing and accounting tonight and think I’ll go to bed anytime now. And by the way, found out that I will get glasses! Only when I’m working infront of the computer. Found some pairs that I liked that I borrowed home and I think I know which ones I’ll go for…I can show you here then of course. And because of the chaos weather in Stockholm today with snow and wind (!) I share a photo from Lombok with you instead. I really like it best when I get to be and look as chill as here, haha. xx


12 kommentarer12 kommentarer om “WEDNESDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här