Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:17 | January 26, 2017

MIDNINGHT MERMAID

sisters the label lisa olsson lisaplace sisters the label lisa olsson lisaplaceDress, Sisters The Label 

_

Hej favoriter! Hoppas att ni mår bra idag. Käkade precis rester från igår till lunch på kontoret, har testat massa nya recept hemma de senaste dagarna (mycket tack vare Rami), däribland en svingod indisk linsgryta. Här hittar ni recept, maxa med kryddorna! Jobbar här hela dagen innan det kommer en hantverkare till lägenheten ikväll för att kolla på gallret med glaspartier som ska upp i sovrummet och markera garderobsdelen, hoppas att det äntligen blir av nu. Förresten haha, måste bara berätta. Imorse när jag gjort mig i ordning testade jag att dra på någon sån där makeup setting spray – är kvar hemma i ett par timmar och när jag sen står i hallen redo att gå med jackan på och nycklarna i handen, passerar jag spegeln och ser att jag har helt FULLT med vita fläckar i hela ansiktet och halsen. Ungefär som att någon skvätt vit målarfärg över en. Då har jag alltså missat att skaka flaskan innan jag sprayade på i ansiktet, haha. Så tacksam att vi har en hallspegel nu. Även om det hade blivit en ännu bättre story om jag faktiskt hann gå ut. Nu måste jag fortsätta här, hörs sen! Puss

_______________________________________________________

Translation: Hey favorites! Hope you’re feeling good today. Just had some lunch at the office, I’ve been trying out a lot of different recipes this week (mostly thanks to Rami) like this really good Indian stew. Find the recipe here! Working from here all day before a craftsman is coming over to the apartment to look at the grid with windows that we will put up in the bedroom between the mini “walk-in-closet”. And by the way haha, just have to tell you. This morning when I was getting ready I put some makeup setting spray in my face – stayed at home for a couple of hours and then when I was about to go standing with my jacket on in the hall I looked in the mirror and see that I have white big dots ALL over my face. Like if somebody had splashed white paint over me. So I realized that I had forgot to shake the bottle before I sprayed it on my face, haha. So thankful for having a mirror in the hall now. Even though it would’ve been an even better story if I actually went out. Talk soon! xx


9 kommentarer9 kommentarer om “MIDNINGHT MERMAID”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här