Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:38 | January 27, 2017

VIEW

_

Fredag och en liten throwback till Lombok! Detta är nog en av favoritbilderna från den resan, tack vare längtan tillbaka till den helt galna utsikten där borta. Kolla bara på den där gröna lilla kullen! Dagdrömmer mig bort rätt ofta om hur det hade varit att bara dra och bo på ett sånt ställe under en längre tid, på bara knappt två veckor märker man ju vilket lugn man finner och att helt andra saker och tankar tar över och blir viktigare. Jag är nog generellt en ganska tänkande person, både på gott och ont (pristagare i överanalys många gånger) och jag inbillar mig någonstans att man hade grubblat mindre över smågrejer om man hade haft sin vardag på en plats som Lombok. Nåväl, paxar den där gröna lilla kullen i tankarna tillsvidare. Hoppas att ni får en skön fredag! Puss

___________________________________________________

Translation: Friday and a little throwback to Lombok – this is probably one of my favorite pictures from that trip, thanks to how I miss that crazy beautiful view over there. Just look at that green little hill! I daydream a lot about how it would be to just go and live in a place like that for a longer while, only in two weeks you notice a different calm feeling inside and suddenly new thoughts and things takes over and becomes more important. I think I’m a quite thinking person in general, which is both good and bad (winner in over analyzing stuff many times) and somewhere I imagine that you would brood less if you lived you weekday in a place like Lombok. Anyway, reserving that green little hill in my thoughts until then. Hope you have a great Friday! Love


10 kommentarer10 kommentarer om “VIEW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här