Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01
/February
15:37

EYE-OPENER

lisa olsson glasögon

_

Tjoo gänget! Så nu har jag gått och blivit glasögonorm! Eller delvis närmare bestämt, att ha när jag sitter och jobbar framför datorn som avlastning. Känns fortfarande ovant men samtidigt redan bättre, så är glad att jag tog tag i det. Testade som sagt hur många bågar som helst och lånade hem men fastnade för dessa direkt, gillar sköldpaddsmönster och ville ha några som känns lite retro – så vågade mig på nästan helrunda. Från Armani! Hoppas de får godkänt, hehe. Puss så länge!

_____________________________________________

Translation: Heey babes! So voilà, officially with glasses! I’m gonna wear there when I’m working infront of the computer. Not completely used to it yet but it feels better already, so I’m happy I looked it up. As I mentioned I tried a looot of different pairs but I fell for these right away, since I like the tortoise color/print and wanted something that feels a bit retro – so I dared to go for almost completely round. From Armani! Hope you approve too, hehe. So long, love!


16 kommentarer16 kommentarer om “EYE-OPENER”

  Wow så snyggt! Alla kommer säkert villa ha glasögon nu haha!

  Reply

  Väldigt snygga! De passar dig bra! 🙂

  Reply

  Så fina! Vad är det för artikelnummer till glasögonen?

  Reply

  Hey Lisa! Do you know what size you have in these glasses? 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.