Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04
/February
19:13

9 COATS THAT WILL COMPLETE YOUR OUTFIT

– This post contains adlinks – 

asos jacket coat1. HERE 2. HERE 3. HERE (similar here)

asos jacket coat1. HERE 2. HERE 3. HERE

asos jacket coat1. HERE 2. HERE 3. HERE

_

Hej på er! Hoppas att ni har en skön helg so far. Vi hade hantverkare över här imorse och sen satt jag och jobbade fram till lunch. Fick ett sug efter att bara glida runt på stan en stund så jag gick runt i butiker i några timmar och shoppade, lyssnade på podcasts och fick lite egentid helt enkelt. Nu är jag tillbaka hemma och jobbar igen men Tim har bokat bord för middag ute senare ikväll så vi ska bara äta massssor och ta en drink. Och kolla Homeland. Är lite sena på den pucken tror jag men shit vad bra det är?!

Juste ja, glömde nästan att nämna 50% av inläggets innehåll. Kappor!! Jackan som jag kan känna mig både stilren, cool och het i beroende på vilken modell och färg man väljer. Tog ett varv på ASOS och här är mina 9 favoriter just nu. Jag gillar att bära mina kappor både nu under vintern med en tjockare tröja under alt. luvtröja för en mer avslappnad look, liksom när våren börjar vakna till liv sen tillsammans med ankelkorta jeans och sneakers. Bra grejer. Puss!

________________________________________________

Translation: Hope you’re having a good weekend so far. Got some work done before lunch today and then I strolled around in town for a couple of hours just listening to podcasts, did some shopping and basically got some nice me-time. Now I’m back home working again but Tim has reserved a table to have dinner out later tonight so we’re just gonna eat all we can and have a drink. And then watch Homeland. Guess we’re a bit late on that one but it’s so good?

And yes, almost forgot to mention 50% of what this post was supposed to be about. Coats!! The jacket that I can feel both classic, cool and sexy in depending on what model or color you choose. Scrolled through ASOS and these are my 9 favorites right now. I like to wear my coats both now during winter with a knitted sweater or a hoodie for a more relaxed look, as for spring paired with cropped jeans and sneakers. Good stuff. xx


7 kommentarer7 kommentarer om “9 COATS THAT WILL COMPLETE YOUR OUTFIT”

    Gud va många fina kappor! Låter som en bra dag, härligt med ensamtid 🙂

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.