Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05
/February
20:07

CREAM PALETTE

wide sleeve knit hatt lack of colors wide sleeve knit hatt lack of colorsCREDITS & ADLINKS – Sweater, Zara. Jeans, Bik bok (here). Leo belt, ASOS. Hat, Lack of Colors. Necklace, ASOS (sold out, similar ones here, here & here), Single Fin & Dream Big by Josefin Dahlberg.

_

Favoriter! Hur mår ni? Här är en look från Paris som jag redan visat lite av på instagram. Galen i den här tröjan precis som många av er, fick över 100 frågor via DM, mail osv samma dygn haha. Zara it is! Hattar ska jag se till att bli flitigare med att bära igen också, förutom den här skönheten så har jag en magisk rosa som jag inte hunnit inviga än. Önskar bara att hatt inte var så jäkla jobbigt att resa med haha, är manisk med att de inte får förstöras eller ändra form överhuvudtaget = måste resa med dem på. Blev en oplanerad megasovmorgon idag följt av lite Homeland och ett träningspass. Ska hoppas in i duschen nu och sen mat! So long

_______________________________________________

Translation: Favorites! How are you? Here’s a look from Paris which I gave a little sneak peek of on Instagram. Crazy about this sweater just like many of you, got over 100 questions by DM, email etc during the same day haha. Zara it is! Gonna make sure to start wear hats more often too, except from this beauty in cream/white I have a new magical one in pink. Just wish that it wasn’t such a struggle to travel with hats haha, I’m getting so manic about them not to get destroyed or to change shape = have to wear it on. Now I’m gonna get a shower and then time for food! So long


14 kommentarer14 kommentarer om “CREAM PALETTE”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.