Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:23 | February 20, 2017

DUSTY ROSE

LPA shirt GRLFRND Denim REVOLVE & Other Stories bag LPA shirt GRLFRND Denim REVOLVE & Other Stories bag LPA shirt GRLFRND Denim REVOLVE & Other Stories bag LPA shirt GRLFRND Denim REVOLVE & Other Stories bagShirt, LPA/REVOLVE here. Bag, & Other Stories (adlink here). Jeans, GRLFRND Denim/REVOLVE here. Shoes, Nelly (adlink here). Choker necklace, ASOS (adlink here).

_

 Hello måndag! Så här såg jag ut i helgen – den här skjortan får 10 av 10 av mig. Så jäkla fin färg och lyster! Vet inte hur många svarta boots man lyckats slita ut men dessa med spetsig tå har suttit stadigt på mina fötterna senaste tiden, like a lot. Jahapp, annars då? Har inte hänt så mycket spännande idag mer än några ärenden för att lämna utrustning i förmiddags följt av jobb på kontoret. Har någon timme kvar här innan jag kan lämna med gott samvete och då tänkte jag svänga förbi Mango där jag spanat in en magisk jacka som jag vill glida runt i i vår. Ska visa er så småningom! Sjukt sugen på att dra ihop den där indiska linsgrytan ikväll också, blir nog så. So long!

________________________________________________

Translation: Hello Monday! A look from this weekend. I give this shirt 10 out of 10. Such a nice color and luster! Don’t know how many black boots but these ones with a pointy toe are my new favorites, like a lot. Ok so what else? Nothing special going on today since it’s Monday, did some errands this morning to leave some equipment followed by work at the office. Got a couple of hours left here before I’m off and thought I’d swing by Mango to buy a jacket that I fell for right away and wanna wear this spring. I’ll show you! So long babes


21 kommentarer21 kommentarer om “DUSTY ROSE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här