Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | February 22, 2017

RED LEOPARD

CREDITS & ADLINKS – Jacket, sold out (similar here & here!). Top, ASOS (here!). Shoes, Vans (here!). Jeans, REVOLVE (similar here).

_

Hej babes ♡ Hur mår ni idag? Bjussar på två bilder från ett tak i Köpenhamn häromveckan! Fastnat för kombon rött + leo, fint bara med ett par röda läppar också till exempel. Imorse storstädade jag lägenheten innan jag mötte upp Rami för en liten minishoot – med en analog kamera! Så kul och extra spännande när man inte kan se något av resultatet förrän de är klara på framkallningen. Men snart får ni se resultatet såklart! Ska faktiskt ta ett varv och kika runt lite på olika analoga kameror, blir mer och mer sugen på att köpa en. Kanske hade varit kul för er att ta del av den fotobiten här i bloggen också? Hojta om ni har några rekommendationer! Puss

________________________________________________

Translation: Hey babes ♡ How are you today? Sharing two photos from a roof in Copenhagen the other week! Hooked on the combo red & leo atm, nice paired with a red lip too for example. Cleaned the whole apartment this morning before I met up with Rami for a mini shoot – with an analogue camera! So fun and extra exciting since you can’t see any of the result before they’re done at the developing. But I’ll show you the result soon! Actually think I’ll take a look at different analogue cameras, getting more and more interested in buying one. Tell me if you have any recommendations! Love


13 kommentarer13 kommentarer om “RED LEOPARD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här