Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:09 | February 24, 2017

FILM

lisa olsson rami hanna analoglisa olsson rami hanna analog lisa olsson rami hanna analoglisa olsson rami hanna analog
-
Me shot on analog camera by Rami Hanna.
More to come ♡

17 kommentarer17 kommentarer om “FILM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina bilder, vart är den randiga tröjan ifrån? 🙂

  Reply
 • wow these photographs are incredible! Love the cool moody look!
  Fash ‘n’ fudge
  Fash ‘n’ fudge

  Reply
 • Vill gärna ha fler såna bilder!! Super retro!!!! <333

  Reply
 • Gud så fint! Duktiga ni är!

  Reply
 • LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • Så fine bilder! Digger resultatet xx

  Reply
 • Vilka otroligt snygga bilder, det känns som att de berättar en historia i och med retrokänslan! Var kommer tröjan ifrån?

  Reply
 • gorgeous!
  xxx
  http://www.dominiquecandido.com

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Alltså fantastiska Lisa. Jag älskar din blogg, din stil, din personlighet (känner ju inte dig men man får ju ändå någon bild av en person via bloggen 🙂 ). Ville bara säga att jag läst din blogg sedan du var på devote, och jag är så sjukt inspirerad av den! I något skede skrev jag onödiga saker som att jag önskar att du var mer personlig och mindre perfekt och jag har väldigt dåligt samvete pga det faktiskt, så förlåt!! Jag antar att jag var i en period då jag kände att jag får kritisera allt och alla. MEN jag har vuxit upp och blivit klokare 😉 så fortsätt du som du gör för du är fantastisk! Och alla jeans du bär på bilderna, GE MIG!! Jag vill ha dem. Sedan undrar jag om ett önskeinlägg för en person som jag som helt enkelt nog har ögat för kläder men inte idéer eller inspiration: kunde du skriva om hur man matchar olika basplagg? Det kunde vara ett längre inlägg helt enkelt om hur en svart blus blir intressant i en vardagsoutfit eller hur ett par sneakers kommer tillrätta. Osv. Jag älskar snygga kläder men jag orkar liksom inte tänka, haha. Har ofta bråttom till studierna om morgnarna och så blir det gråsvarta jeans med svart blus och en lång mörk vinterkappa. Ganska tråkigt i längden ändå. Så jag hoppas på tips om allt det där så kan jag känna mig själv lite intressantare i vardagen 🙂 Sedan undrar jag om Jane Koenigs smycken: håller guldfärgen bra? Hittills har jag bara köpt billiga HM-smycken och dylikt och guldet lossnar efter någon vecka. Jag vill så gärna ha något bättre! Men ja, nu har jag babblat tillräckligt. Du är bäst, min absolut största förebild inom livsstilsområdet! Ha det fint <3 /Julia

  Reply
 • Kjempe fint antrekk! Ha en fin dag:)

  Reply
 • Love it!

  Reply
 • Stunning! The photos are beautiful!

  lookingfor-more.blogspot.com

  Reply
 • I love the grain and mood of film stills…please keep them coming! x

  http://www.lydiatrj.com

  Reply
 • Otroligt fina bilder!

  Reply
 • Fin tröja!! Kan nån snälla säga var den är ifrån?

  Reply
 • Were is your shirt from?

  Reply