Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:12 | February 26, 2017

YELLOW

lisa olsson rami hanna analog lisa olsson rami hanna analoglisa olsson rami hanna analogMe shot on analog camera by Rami Hanna

I’m wearing Rami’s T-shirt (I think it’s this one from ASOS – adlink here) & Levi’s jeans (similar here)
_

 

Hej gänget! Fortsätter på det analoga spåret här när jag ändå är igång, med fler bilder från vår lilla mini-shoot häromdagen. Älskar känslan! Var iväg på middag hos min kusin i fredags för att peppa lite inför vår skidresa med familjen till Saalbach snart, men annars har helgen varit väldigt lugn och jag har försökt att gå så mycket offline som möjligt egentligen. Jäkligt skönt – så nu känner jag mig extra redo för Paris imorgon där det blir desto högre tempo fram till och med torsdag! Se till att hänga med på bloggen och instagram för att se vad som händer där borta. Ska orka mig på träningskläderna nu när jag har skrivit klart det här inlägget och resten av kvällen ska jag se till att packa helt enkelt. Puss så länge!

________________________________________________

Translation: Hey babes! I continue on the analog theme with more photos from our mini shoot earlier this week. Love the feeling when working with old film! Had dinner over army cousin’s place this Friday but except from that it’s been a really calm weekend where I’ve tried to go offline as much as possible. So relaxing – and now I feel extra ready to leave for Paris tomorrow where it will be a quite more full schedule until Thursday! So follow me here on the blog and instagram to see what’s up there. Gonna force myself to put on the workout clothes now when I’m done with this post and then I’ll spend the rest of the night with some packing. Love xx


6 kommentarer6 kommentarer om “YELLOW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här