Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:34 | February 27, 2017

LOVE FOR: MONOCHROME AT MAX MARA F/W 17

max mara fall winter 2017 max mara fall winter 2017 max mara fall winter 2017 max mara fall winter 2017

Photos via Vogue.com

_

Okej. Jag sitter ofta och glor på kommande kollektioner hos de stora modehusen men bloggar desto mer sällan om det. MEN jag måste göra ett undantag och ge lite space åt Max Mara’s kollektion för hösten/vintern 2017 som visades upp under Milanos modevecka nyligen. Den monokroma looken med ton i ton från topp till tå är magisk och jag bara måste sätta ihop min egen version av den första helröda outfiten i vår. Ni lär ju märka när den kommer upp här eftersom att den syns lite, hehe. Tycker även att detta är ett grymt exempel på hur man enkelt kan jobba med olika material i samma färg för att skapa mer djup och lager-på-lager känsla – och önskar man helst inte att gå runt i starka färga som rött eller helt i beige, är det bara att överföra samma tanke på din helsvarta outfit till vardags. Tänkte att jag ska sätta ihop ett längre inlägg kring det och hur man kan jobba med basplagg snart!

Och förutom själva kollektionen i sig som jag älskar, får Max Mara massa +++ för att välja modeller med flera olika etniciteter samt att låta Halima Aden gå visningen! Nu: packa ihop sista, svara på några mail och sen är det dags att åka mot Arlanda och Paris!! Puss

________________________________________________

Translation: OK. I often sit and scroll through the big fashion brands coming collections, but not too often I blog about it. BUT I just have to take a moment and share some favorites from the Max Mara collection for fall/winter 17 that was recently shown during Milan Fashion Week. The monochrome look from head to toe is magical and I can’t wait to put together my own version of the total red look this spring. You’ll probably notice when I do, hehe. I also think this is a great example for how to work and mix with different materials in the same color to create a more interesting look – and if you prefer not to walk around in such strong colors like red and a full beige look, just use this way of thinking for you all black outfit for your everyday look. Thought I’d make a longer post about that and how to work with basics soon!

And except from the collection that I love, Max Mara gets a lot of extra +++ for choosing models with different ethnicity and letting Halima Adem walk the show! Now: pack the last stuff in my bag, answer some emails and then I’m off to the airport and Paris!! Love


5 kommentarer5 kommentarer om “LOVE FOR: MONOCHROME AT MAX MARA F/W 17”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här