Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:06 | February 28, 2017

BONJOUR PARIS!

Lisa Olsson YSL Beaute ParisI’m wearing a top from Bik Bok (adlink here!)

Hej favoriter! Nu är jag på plats i Parre, känns härligt att vara tillbaka! Hoppas på lite sol resten av dagarna bara, torsdag verkar bjussa på lite i alla fall. Jag är här på en pressresa tillsammans med YSL, superkul varumärke att få komma lite närmare! Idag efter en gemensam brunch (i denna djungel på bilden ovan, gissa om jag trivdes haha!), åkte vi vidare för ett besök i YSL’s läpsstiftsfabrik för att se hela processen bakom, fett att få komma bakom kulisserna. Börjar känna mig lite sjuk tyvärr så ska försöka somna så tidigt som möjligt efter att vi käkat och jag fått sista jobbet gjort. Hörs lite senare, bisous!

__________________________________________________

Translation: Hey favorites! Now I’ve arrived in Paris, feels good to be back! Hoping for a bit of sun the rest of the week though, fingers crossed. I’m here on a press trip together YSL, so fun to team up with them a bit closer! Today after a brunch (in this almost jungle location, do I even have to tell that I loved it haha?), we went over to YSL’s big lipstick factory for a tour and the chance to see the whole process behind the scenes. So cool! I’m starting to feel a bit sick unfortunately so gonna try to get some sleep asap after dinner. Talk more later, bisous!


13 kommentarer13 kommentarer om “BONJOUR PARIS!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här