Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:38 | March 1, 2017

FRENCH BALCONY

Lisa Olsson Paris YSL Beauty Frill Top Lisa Olsson Paris YSL Beauty Frill Top Lisa Olsson Paris YSL Beauty Frill Top Lisa Olsson Paris YSL Beauty Frill TopCREDITS & ADLINKS – Jeans, GRLFRND Denim. Top, Bik Bok (here!). 

_

Hur Parisig känns inte den här toppen? Älskar den, just för att den har extra mycket volym i ärmarna än andra off shoulder toppar. Blir så jäkla fin form! Jag har varit i Paris flera gånger men alltid drömt om att få stå på just en fransk balkong här, så äntligen fick jag ta de här bilderna haha. Vaknade till liv för en timme sen ungefär och känner mig nog lite piggare idag, men halsen är värre så får jaga halstabletter efter frullen. Sen ska vi ut på stan och plåta runt hela dagen innan det är dags för YSL eventet ikväll! So long babes!

______________________________________________

Translation: This top feels very Paris right? Love it, thanks to the extra volume in the arms compared to other off shoulder tops. Love the shake it gives! I’ve been in Paris many times but always dreamed of standing on a French balcony here, so finally I got to take these photos haha. Woke up about an hour ago and think I feel a bit better today, but my throat is worse so gonna to a pharmacy after breakfast. And after that we’ll stroll around in the city for photo content all day before it’s time for the YSL event tonight! So long babes!


27 kommentarer27 kommentarer om “FRENCH BALCONY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här