Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:51 | March 4, 2017

FRILL DRESS IN PARIS

Lisa Olsson Paris Dress Bik Bok Lisa Olsson Paris Dress Bik Bok Lisa Olsson Paris Dress Bik Bok Lisa Olsson Paris Dress Bik BokCREDITS & ADLINKS – Dress, Bik Bok HERE (in yellow HERE). Shoes, Dr Martens. Bag, Gina Tricot.

_

Den här klänningen!! Grym i den gula färgen också men eftersom att den påminner lite om den jag bar (som en topp) i det här inlägget så kändes den här lite roligare. Gillar att bryta av sötare klänningar med till exempel ett par Dr Martens som här eller ett par svarta Vans, hatar att känna mig gullig haha – och då får man en skön kontrast. Sov ut länge idag och förkylningen känns nog lite bättre, ska dricka kaffe nr 2 nu innan jag ska möta upp min syster för fika/lunch och bara catcha upp en stund. Är så glad att jag har henne här i Stockholm också sen två år, efter flera år på olika håll innan när jag bodde i Malmö och hon pluggade och bodde i Norge och Australien bl.a. Hoppas att ni får en skön lördag, puss!

__________________________________________________

Translation: This dress!! Great in the yellow color too but since it reminds me a little about the one I wore as a top in this post it this color felt more fun. I like to pair cuter dresses with for example a pair of Dr Martens like here or black Vans, I hate to feel too cute haha – and then you get that nice relaxed contrast. I took the chance to sleep a little extra this morning and my cold is starting to feel a bit better, gonna get myself coffee nr 2 now before I’m meeting up with my sister for lunch and just catching up. I’m so happy to have here in Stockholm too, after many years on different places when I still lived in Malmö and she lived in Norway and Australia for instance. Hope you have a great Saturday, so long! xx


13 kommentarer13 kommentarer om “FRILL DRESS IN PARIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här