Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

05
/March
23:01

PARIS MOMENTS

paris Paris through my camera & phone – 3rd photo borrowed from Janni

_

Har fortfarande ett par outfits kvar att visa er från Paris som kommer upp under veckan nu, men för att avrunda Parre så kommer här lite blandade snapshots! Så mysigt att vi fick till en lunch i alla fall med resten av Sverige-gänget som var där samtidigt. Idag sov jag ännu längre haha, innan jag tvingade mig upp till datorn för att fixa inför ett event som jag håller i nu i veckan. Några vänner från Malmö har varit uppe i Stockholm över helgen så har annars passat på att hänga med dem så mycket som möjligt, igår drog vi och käkade middag och gick ut en sväng och i eftermiddags möttes vi upp och drack te och bara satt och snackade. Tim är i Norge nu och jobbar fram till onsdag och vi åkte om varandra helt den här gången eftersom att han precis hunnit åka när jag väl kom hem från Paris, dags att komma hem nuu! Men ska bli extra mysigt att få ses sen. Hoppas att ni somnar gott, själv skelar jag av trötthet snart! Puss

___________________________________________

Translation: I still got a few outfits left from Paris to show you that will be up during this week, but to recap the visit here are some mixed snapshots! So happy we got time to meet up for lunch with the rest of the Swedish crew over there too. Today I slept even longer, before I forced myself to go to my computer and prepare for an event I’m hosting next week. Some friends from Malmö have been here in Stockholm over the weekend so I’ve spent as much time as possible with them, yesterday we went out for dinner and this afternoon we met up just drinking tea and catching up for a few hours. Tim is in Norway right now working until Wednesday and this time we had some really bad timing since he left Stockholm right before I landed from Paris, time to come home noow! But now it’ll be extra good to see each other. Hope you sleep tight, I’m exhausted! Love


20 kommentarer20 kommentarer om “PARIS MOMENTS”

  vad härligt och lyxigt det ser ut.. det är så lustigt, jag tänker ibland på när jag kollar på olika tv-serier som utspelar sig i samma stad att det liksom blir som olika parallela universum. Tanken att gänget från friends och de från sex and the city skulle sam-existera i New York till exempel, det blir som en konstig krock. Lite så känns det att läsa dina Paris-inlägg! Jag har bott här i snart 9 år och din upplevelse känns så otroligt långt bort från mitt liv här! Inget negativt eller något, en observation helt enkelt 🙂 så lustig känsla.

  Reply

  Så himla härliga bilder, som alltid! Älskar din blogg Lisa <3

  Reply

  Åååh!! Vad heter lunchstället? Ska till paris i slutet på mars å vill gärna spana in stället!

  Reply

  Hvor er det første bildet tatt fra? Det som du også la ut på instagram i dag? 🙂
  Hadde blitt så utrooolig glad for svar! <3
  Reiser til Paris imorgen og vil gjerne ta bilder foran eifelltårnet et sted hvor ikke alle andre tar bilder, haha 🙂

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.