Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:06 | March 6, 2017

LOMBOK LOVE

Lombok Villa Sorgas

Bläddrade lite i bildarkivet ikväll och hamnade i Lombok-viben igen. Det här är nog en av mina favoritresbilder någonsin, om inte nr 1. Drömvy! Längtar tillbaka till Lombok jämt känner jag, haha. Det var så overkligt och avslappnande hela upplevelsen på samma gång. Annars då? Måndag och med det insåg jag också hur sjukt mycket jobb jag behöver få gjort den här veckan, tack och lov ska jag inte iväg någonstans utan kan sitta på kontoret eller hemifrån och kötta – i helgen sen åker jag ju till Saalbach på skidsemester med hela familjen och släkten och för att känna att kunna ta lite ledigt tänkte jag tidsinställa en del material till bloggen i alla fall. Varvat med uppdateringar med snapshots på plats – hur låter det?

_________________________________________________

Translation: Scrolled through the photo archive tonight and caught myself in the Lombok vibe again. This must be one of my, if not my favorite travel photo ever. Dream view! Feels like I long back to Lombok all the time, haha. It was such surreal and relaxing experience at the same time there. Amazing place. Anyhow – Monday and with that I also realized how much work I have to do this week, good thing though that I’ll be in Stockholm all week so I can let myself go into work mode at the office or from home – this weekend I’m going Saalbach for ski vacation together with my family and to be able to take a little vacation too I thought I’d schedule at least some blog posts. To mix up with snapshots from the skiing – sounds good?


11 kommentarer11 kommentarer om “LOMBOK LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här