Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:15 | March 7, 2017

PETROL BLUE

lisa olsson vintage coat paris alexander mcqueen sneakers lisa olsson vintage coat paris alexander mcqueen sneakersCREDITS & ADLINKS – Coat, vintage (faux fur). Jeans, REVOLVE/GRLFRND Denim. Sweater, Bik Bok Never Denim (HERE). Shoes, Alexander McQueen (HERE).

_

Ja, ni som följer mig på Instagram har ju redan fått en dos tjat om den här kappan som jag fyndade på vintage i Paris. Så jäkla skön, varm och perfekt färg. Ger någon slags bossig känsla (och inte i bemärkelsen att köra runt med folk haha) som jag gillar. Jag älskar att göra vintage-fynd och önskar att Stockholm hade ett större utbud, förutom att du blir ensam om plagget så gillar jag tanken om att det finns en historia bakom. Vill lyfta det speciellt med tanke på att mitt jobb som influencer innebär att konsumera mycket nytt. Nu ska jag försöka ge den här kappan nytt liv (efter en cool Paris-tant från förr kanske?). Puss ♡

Och förresten, tänker inte ens kommentera att vi vaknade till snö i Stockholm imorse. Kom igen nu!!!

________________________________________________

Translation: Yes, those of you who follow me on Instagram already got a dose of this coat that I found on vintage in Paris. It’s so comfy, warm and in the perfect color. Also gives kind of a boss feeling to wear that I like haha. I love to find vintage pieces and I wish that Stockholm had more to offer, the fact that you get a more unique piece is great and I love the idea that there’s always a story behind. Worth to mention since my job as an influencer means that you consume a lot. Now I’ll do my best to give this coat new life (taking over from a cool Parisian lady maybe?). xx ♡


18 kommentarer18 kommentarer om “PETROL BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här