Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:43 | March 12, 2017

DO YOU WITH PUMA

– This post is in collaboration with PUMA – 

Guess what? I december gjorde jag en stor kampanjplåtning tillsammans med PUMA! Har varit tvungen att hålla det hemligt fram tills nu, äntligen!! Känner mig jäkligt glad och stolt över detta samarbete! Kollektionen som jag plåtades i heter Shiny Pack och finns tillgänglig att köpa exklusivt hos Stadium sen den 9e mars. Förutom att jag gillar kollektionen i sig, fastnade jag speciellt för deras DO YOU-koncept (som PUMA gjort med bland andra Cara Delevigne tidigare). Kolla in hela kollektionen och kampanjen HÄR!

DO YOU handlar om – hur jag själv ser på det, att våga vara sig själv, att se det som den enda rätta vägen och tro fullt ut på det. Folk kommer alltid att tycka saker om dig men jag menar att du inte ska låta dig själv bry dig alltför mycket om det, ta inte dig själv på för stort allvar. För mig handlar det även om att snarare triggas när någon försöker intala dig att du inte kan göra något för att det helt enkelt får dig att bara vilja göra det ännu mer, för att bevisa för din egen skull att det visst går. Att våga säga ja men inte minst nej när något inte känns rätt, att vara stolt men alltid ödmjuk och att uppmuntra andra tjejer att våga vara sig själva och göra sin egen grej. The only way to be you, is to DO YOU. ♡

Translation: Guess what? In December I did a big campaign shoot together with PUMA! I had to keep this as a secret until now, finally! The collection that I was wearing for the shoot is called Shiny Pack and is available to shop exclusively at Stadium since March 9th. And except that I really like the collection itself, I also love and got hooked on the idea behind their DO YOU concept (which PUMA have done together with for example Cara Delevigne earlier). Check our the full collection and campaign HERE!

DO YOU is about – and how I look at it myself, to dare to be you, seeing that as the only right way and to believe in that to the fullest. People will always have an opinion about you but I mean that you shouldn’t let yourself care that much, don’t take yourself too serious. For me DO YOU is also about to rather get motivated when someone tells you something isn’t possible to do it even more and even better, to prove for yourself that it is possible. To dare to say yes, but always no when something doesn’t feel right, to be proud but always humble and to encourage other women to dare to be themselves and to do their own thing. The only way to be you, is to DO YOU. ♡

– This post is in collaboration with Puma – 


13 kommentarer13 kommentarer om “DO YOU WITH PUMA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it Love it

  http://www.lacaleya.com

  Reply
 • Alltså Lisaaaa! Shit vad snygg och bra du är!! Du ser fantastisk ut!

  Reply
 • Hej Lisa! Hur sköter du ditt hår? Det ser ut att ha sån bra struktur liksom, mitt blir bara platt. Hur ofta tvättar du håret? Använder du saltvattenspray?

  Reply
 • Congrats on this big campaign 🙂 Awesome pics and your body is just perfect!

  x Gitta // http://www.gittawitzel.com

  Reply
 • Great photos!

  Reply
 • Så himla snygg! Och så himla bra koncept, blev riktigt peppad av detta! <3

  Reply
 • Amazing!!

  Reply
 • Jag tänkte att i och med att det är måndag morgon (och ja, en måndag kan man ju kanske behöva lite extra boost) att för första gången lämna en kommentar och berätta hur otroligt bra du är. Jag har följt din blogg sedan jag var 16 år gammal (är 22 idag) och du har varit min favoritbloggare i alla dessa år. Din stil är så otroligt inspirerande och klockren, får alltid en massa inspo dagligen när jag klickar mig in här. Sen tar du också så himla fina, kreativa och proffsiga bilder! Ville bara berätta det.

  Ha en bra dag och fortsätt blogga i många år till!

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • You are so fit and pretty!

  / O.R.R. – Life & Style Journal

  Reply
 • I love the largest trousers, and amazing videoooo

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

  Reply
 • Älskar Puma budskap med kampanjen och vilka sjukt snygga kläder- vill ha ALLT !!!!

  Reply
 • Heja dig och Puma – du strålar Lisa !!!

  Reply