Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15
/March
11:33

INTERIOR MOODBOARD W. 11

interior tumblr inspo pinterestPhotos via Pinterest & Tumblr

_

Att mixa råa material som trä och betong med färg och mycket textilier är bland det finaste jag vet i inredningsväg. Blir en sån cool balans av modernt & boho på samma gång. Lite så som man vill vara som person också ju, haha. Scrollade runt på nätet en insporunda och här är lite av min inrednings-moodboard just nu. Hope you like! xx

______________________________________________

Translation: To mix rough materials like wood and concrete with colors and a lot of textiles is one of my favorite ways to decorate at home, for your office, store or wherever. Really gives that cool balance of modern & boho at the same time. Kinda how I want to be as a person too I guess, haha. Scrolled through online for some inspo and here’s some of my interior moldboard right now. Enjoy! xx


10 kommentarer10 kommentarer om “INTERIOR MOODBOARD W. 11”

  Hej!
  Vi delar ut 100 stycken gratis varuprover på Fitne örtte.
  Fitne Herbal Weight Loss tea hjälper dig att gå ner i vikt, behålla vikten och ge dig en snygg, hälsosam och slank kropp.
  Din hy blir mycket klarare med en magisk lyster.

  Missa inte denna fantastiska chans.

  Gå in på http://www.fitne.nu och beställ ditt Fitné örtte

  Reply

  vad har det gått, typ ett år? sen du skrev (första gången) att du ska visa bilder på lägenheten? det är inte det att jag bryr mig om att man inte fått se lägenheten, utan vill bara förklara hur oseriös bloggen känns när den nästan varje vecka består av tomma “detta kommer snart” “slänger ihop detta imorgon” “ska visa detta snarast” och så kommer det aldrig när du sagt (om det kommer överhuvudtaget).

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.