Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:41 | March 19, 2017

MIDNIGHT BLOSSOM

– This post is in collaboration with Richmond & Finch –richmond finch richmond finch richmond finchGet my iPhone case here!

_

Hej gänget! Landade från Österrike hemma i Stockholm igen igår och gick raka vägen till vårt favorit-sushiställe för take-away till soffan framför O.J. Simpson. Eftersom att vi gått upp tidigt varje morgon i Saalbach vaknade jag av mig själv pigg strax före halv 8 trots att det är söndag – är megaförkyld igen dock så vilar hemma hela dagen. Hur som helst, har smyckat min iPhone med det här fina skalet sen ett par veckor tillbaka, kände att det passade mig som är en riktig blomstertant inombords haha. Fått massor av komplimanger när jag haft det! Tycker att det är kul att det finns ett så brett sortiment numera när det gäller mobilskal – och jag varierar gärna mellan ett par olika utefter humör och sammanhang. Som bonus får ni därför 20% rabatt om ni använder min kod “LisaOlsson20” på alla skal från Richmond & Finch här. Happy shopping! Puss!

__________________________________________________

Translation: Hey babes! Landed back home in Stockholm from Austria yesterday and went straight to our favorite sushi place for take-away to the sofa watching O.J. Simpson. Since we’ve been up early all week in Saalbach I woke up at 7.30 A.M. by myself even though it’s Sunday – got my cold back again though so it will be a lazy day from home today. Anyway, got this nice case for my iPhone since a few weeks back, felt that it suits me well since I’m a true flower lover haha. Got so many compliments for this one already! I like the fact that there such a big assortment to choose from nowadays when it comes to iphone cases – and I like to mix between a few different ones depending on mood and situation. And as a bonus you get 20% off on all cases from Richmond & Finch here if you use my code “LisaOlsson20”. Happy shopping! Love


18 kommentarer18 kommentarer om “MIDNIGHT BLOSSOM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Love the case, especially the colour! 🙂

  http://www.lydiatrj.com

  Reply
 • Dom har otroligt snygga skal MEN jag har en Huawei så dessvärre finns det inga modeller för min telefon 🙁

  Reply
 • Your phonecase is so so nice! I really like it!
  Lucie, xx

  http://thefrenchpier.blogspot.com/

  Reply
 • Beautiful case!

  Reply
 • where’s the blazer/dress from? so pretty

  Reply
 • It’s from SanneAlexandra 🙂

  Reply
 • wow, blue flowers have always been my fav

  http://7-sevendays.blogspot.gr/

  Reply
 • Riktigt fint med örhängena! Coolt!

  Reply
 • You look so pretty, love the color of that case

  Reply
 • Absolutely love it!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Försökte precis beställa skalet men hittar inte Sverige bland länder, knepigt?

  Måste också nämna att jag precis börjat läsa din blogg igen, jag började läsa för cirka… Vad kan det va, 9 år sedan? Och älskade den. Bestämde mig aldrig för att “nu ska jag sluta läsa” liksom utan det blev att jag helt enkelt tappat suget för bloggläsandet successivt. Nu är jag tillbaka och jag påminns om varför jag tyckte så mkt om din blogg! Älskar såklart dina bilder och din stil samt din härliga personlighet men också ditt sätt att skriva. Tycker du skriver på ett väldigt eget och fint sätt, hur du beskriver saker eller ja, jag vet faktiskt inte exakt vad det är. Jag får en bra känsla av att läsa dina texter. Tack för att du fortfarande bloggar! Hurra att jag är tillbaka!

  Reply
 • Hej!

  På den svenska startsidan nedan är allt förberett för Sverige – vi undersöker vad som kan ha blivit fel.
  Testa länken här: https://www.richmondfinch.com/se/!

  Ha en fantastisk måndag!
  R&F

  Reply
 • Hej Lisa!

  Se svar från Richmond & Finch här ovan ang. länken/beställning av skalet. Hoppas att det ska funka bättre! Finns en liten flagga uppe i högra hörnet där du kan klicka i Sverige annars. 🙂

  Och sen måste jag såklart säga TACK så mycket för dina fina ord, den här kommentaren gjorde min dag! Så häftigt att du har hittat tillbaka hit till bloggen och att du hängde med för så många år sedan! Vad roligt att höra att du får den känslan av mitt innehåll här, värmer verkligen. Hoppas att jag får behålla dig ett bra tag framöver! Stor kram!

  Reply
 • Ahh I love this look so much!

  http://www.avocadotheory.com

  Reply
 • I absolutely loved it! Velvet is my fav <3
  Great post x

  Reply
 • Love this post! Thanks for sharing and please take
  a minute to check out my latest post too if you can, I would love to
  hear your thoughts.
  http://www.nataschacox.com
  Looking forward to your next one 🙂 xxx

  Reply
 • I really like the color of the dress! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Gorgeous! I love the case!

  x
  Shloka
  http://thesilksneaker.com

  Reply