Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20
/March
21:23

CORNERS AT HOME

lisa olsson lägenhet inredning neonskylt smegkyl lisa olsson lägenhet inredning neonskylt smegkyl lisa olsson lägenhet inredning neonskylt smegkyl

_

Lite hörn här hemma just nu! Kylskåpet från Smeg och neonskyltarna från Sygns är senaste tillskotten, gjorde verkligen mycket för hela rummet! Valde att skriva art på den ena dels för att vi såklart båda gillar konst, men också för att den hänger på en vägg med andra tavlor/”vanlig” konst. Kaktusen köpte jag hem från Plantagen, surfbrädan som hänger på väggen som jag visat innan kommer från 6/5/4 och de andra är våra från två olika shapers, Dyer Brand och Neil Purchase Jnr (som såklart var snyggare att ha framme innan vi hunnit använda dem haha, men det adderar kanske bara lite charm). Stegen som står där tillfälligt är ett vintagefynd och den svarta anslagstavlan (som ska stylas med lite fler tidningar och bilder) kommer från Granit. Gillar verkligen deras olika inredningsdetaljer där. Hojta om ni undrar något mer!

Nu ska jag köra ett snabbt mailrace här innan det är dags för jordgubbar och vindruvor framför O.J. Simpson. Typ inne på försök 5 nu eftersom både Tim och jag har lyckats totaldäcka i soffan varje gång. Det brukar ju normalt säga mer om själva serien än om en själv men i det här fallet då jag har hört sjukt mycket bra om O.J. Simpson, så är det nog snarare tantvarning på mig som det handlar om…hörs snart! Puss

____________________________________________

Translation: Some corners at home right now! The refrigerator from Smeg and neon signs from Sygns are the latest buys, really happy with it! Chose to write “art” on one of them because of course both of us likes art, but also because we placed it next to a wall with a lot of other paintings/”normal” art. I got the cactus at Plantagen, the surfboards that is hanging on the wall is from 6/5/4 and the other two are ours from two different shapers, Dyer Brand and Neil Purchase Jar (of course they looked better as interior details before we used them haha, but I guess that’s what adds some extra charm to it). The ladder is a vintage find and the black pinboard (that I’ll style with some more magazines and pictures) is from Granit. Really like their different interior details!

Now I’ll get some emails done before it’s time for strawberries and grapes in front of O.J. Simpson. This is like our 5th try since both Tim and I have managed to fall asleep as soon as it starts. Normally that says more about the serie than yourself, but in this case when I’ve heard so much good things about O.J. Simpson it probably just means we’re having issues to stay awake after 20 P.M haha…talk soon! xx


14 kommentarer14 kommentarer om “CORNERS AT HOME”

  Kommer du ihåg vad du betalade för kaktusen?

  Reply

  Minns tyvärr inte exakt men tror att det var runt 1800-2400. Ser fortfarande lika fin ut!

  Reply

  WOW, såå fint. Kan du göra fler inlägg från inredningen i din lägenhet. Det är såå fiin.

  Reply

  Tack Johanna, vad roligt att höra!! Yes det kommer mer bilder allteftersom 🙂 Kram

  Reply

  Men sluta va snyggt jag dör!! Vill copy alltihop. Vill fan copy hela dig underbara snygga människa.

  Reply

  Your apartment looks so so dreamy! x Where can you get those fridges?

  Reply

  Thank you Aurora! x We bought our online on a Swedish site called Elgiganten but if you search for “Smeg” there are several resellers 🙂

  Reply

  Hej fina! Undrar lite kring neonskylten.. Vilket typsnitt är det och vilken färg på sladden? Håller på att göra en egen men kan inte riktigt bestämma mig. Supertack så länge!

  Reply

  Hej Lisa. Jag älskar när du lägger upp bilder på inredning. Jag har sett bilder innan på ert soffbord som är i trä och jag undrar vart det är ifrån? Det är så snyggt. Hoppas du har tid att svara. Tack för en bra blogg 🙂 Kram

  Reply

  Fint! Var har du köpt upphägningen till brädan du hängt på väggen?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.