Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:04 | March 21, 2017

TUESDAY

Hej gänget! Så här ser jag ut idag från kontoret – favorithatten från Lack of Color (kollar alltid vindprognosen innan jag väljer hatt på morgnarna haha), sammetskjorta från ASOS, ring från Cornelia Webb och dessa (adlink) ASOS jeansen som inte syns på bilderna nertill men som jag bär jämt känns det som. Sitter och trycker i mig apelsin i detta nu för att jobba på C-vitaminen och min förkylning som vägrar släppa. Känns som att alla är lite småsjuka just nu dock? Hur som helst så händer inget extraordinärt den här veckan utöver det vanliga, men på måndag däremot åker jag till LA för en superspännande grej hela nästa vecka! Längtar redan efter att få visa er. Ska se om jag kan lyckas hinna göra lite mer research på analoga kameror och exakt vilken jag vill köpa tills dess, hade varit så kul att inviga där…so long! xx

______________________________________________

Translation: Hey favorites! This is how I look today from the office – favorite hat from Lack of Color, velvet shirt from ASOS, ring from Cornelia Webb and these (adlink) ASOS jeans that doesn’t show here but these I wear a LOT. Feeding myself with oranges to work on the C vitamin to force my cold to go away. Anyway, nothing special going on this week except from the usual, but on Monday I’m goring to LA for an super exciting thing all week! Can’t wait to share it with you. Hopefully I’ll manage to do some more research on analog cameras to know which one I want to buy until then, would be so fun to shoot with it over there…so long! xx


7 kommentarer7 kommentarer om “TUESDAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här